Nybyggnadsprojekt
Billsta - Bo bättre - inte dyrare i Brf Billsta Ängar

Billsta, Västerås kommun

Bo bättre - inte dyrare i Brf Billsta Ängar

- Sänkt avgift - Låg belåning - Trygg ränta- Trygghetspaket med avboknings- och bokostnadsskydd
- Betala endast 100 000 kr i handpenning vid byggstart, resterande inför tillträde

Med naturen inpå knuten kan barnen leka fritt i det trygga och fina området. Här kan du köpa ditt nya boende till fast pris utan stressig budgivning. Till sommaren 2024 kan du flytta in i ett fint nybyggt och modernt tvåplans radhus som miljöcertiferieras genom Svanen. Fördelar med detta för dig är gällande bl.a. lägre energianvändning och gröna bolån. Hör även med din bank om amorteringsfria lån - en del banker erbjuder amorteringsfritt vid köp av nyproduktion!

Bostäderna byggs som lägenheter om 5 rum och kök på 110 kvm. För att få ett stilrent och luftigt intryck går lägenheternas färgsättning genomgående i ljusa, fräscha färger med vitpigmenterat parkettgolv och fönsterbänkar i natursten. Utmärkande för alla lägenheter är den funktionella utformningen där ingen yta går till spillo. Stora fönster med generöst ljusinsläpp ger ett luftigt hem fullt med energi.

Köken i Brf Billsta Ängar har en modern vit slät lucka och en ljus bänkskiva i laminat. Det vita kaklet ovanför bänskivorna och det ljusa trägolvet ger en ombonad känsla. Det finns gott om förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. Här är det lätt att samlas och middagen intas vid matgruppen som kan placeras vid det ljusa fönsterpartiet som vetter ut mot trädgården.
Köken kommer med induktionshäll och inbyggnads¬ugn, fläkt, kyl/frys, mikro och diskmaskin samt vita släta köksluckor med push-funktion på överskåpen och grepplist nedtill. Badrummen har helkaklade väggar och klinker på golv samt duschväggar i klarglas med aluminiumprofiler på vån 2 och badkar med i badrum på våning 1. Tvättstuga med TM/TT, förvaring i skåp samt klinker på golv. Till varje bostad finns också ett förråd med plats för allt du behöver.

Uteplats och trädgård som inbjuder till umgänge med nära och kära.
I anslutning till köket når du den trädäckade uteplatsen som rymmer både en stor matgrupp och soffgrupp. Här kan du njuta av grillkvällar med nära och kära. Uteplatsen binds ihop med det praktiska trädgårdsförrådet som har plats för förvaring av trädgårdsredskap, verktyg eller vinterförvaring av utemöbler.

I Billsta bor man granne med villor, ängar och koloniområde, samtidigt som man har stadens restaurang- och nöjesliv några kilometer bort. Utmed Svartån som slingrar sig förbi i närheten av tomten finns det flera fina promenad- och cykelvägar. Här kan man ta sig på cykelvägar ända ner till Mälaren. Rönnbyskogen / Rocklundaåsen har anlagda motionsspår, delvis med belysning och vintertid pistade skidspår. Här bor ni på ett lugnt, barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor och goda kommunikationer via buss. För dig som gillar golf hittar du två golfbanor i närheten.

Här får du ett bekymmersfritt boende med en lagom stor tomt, uteplats och förråd. Bilen parkerar du bekvämt på framsidan, förberedd för laddstation.

Varmt välkommen till Billsta Ängar!

28 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bostad Västerås

Nina Ekberg

Telefon: 070-959 45 45
E-post: [email protected]

Bostad Västerås

Telefon: 021-171950
E-post: [email protected]