Nybyggnadsprojekt
303 Lodge - 303 Lodge - Högst upp i Lindvallen med Ski in/Ski out

303 Lodge, Malung-Sälens kommun

303 Lodge i Lindvallen består av 25 lägenheter med väl tilltagna rum, generös takhöjd på 2,50 - 2,60 meter och stora sällskapsytor. Alla lägenhet har balkonger eller uteplatser, de flesta vända mot söder eller väster. Etage-lägenheterna har loftplan med brutet tak och generös takhöjd. De flesta lägenheterna har 2 badrum, alla lägenheter har bastu och alla lägenheter har braskamin som ingår i det fasta priset. Etage-lägenheterna har braskamin på varje lägenhetsplan. De stor spröjsade fönstren som ofta är vända åt flera vädersträck ger mycket ljusinsläpp och utsikt över backen och liften 303 express. Här sätter du på dig skidorna utanför ytterdörren och åker rätt ut i backen. 303 Lodge är ett fjäll-boende som för tankarna till de legendariska skidanläggningarna på andra sidan atlanten.

Försäljning pågår för fullt. Anmäl intresse redan idag för så bra service som möjligt.

Klicka på LÄGENHETSVÄLJAREN 303 LODGE under fliken dokument för att se vilka bostäder som är till salu och vilka som är sålda. Där ser ni även vad varje enskild lägenhet kostar.

Alla lägenheter har en parkeringsplats med motorvärmare. Föreningen har även ett antal gästparkeringar.
Varje lägenhet har två förråd.

Under fliken dokument finns PLANRITNINGAR, BOFAKTABLAD, RUMSBESKRIVNING, SITUATIONSPLANER, INTÄKTSKALKYL (uthyrning) samt föreningens KOSTNADSKALKYL .

Alla renderade bilder är vägledande och kan skilja sig mot verkligheten. Byggherren förbehåller sig rätten till förändring om det krävs.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Idre-Älvdalen

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Idre-Älvdalen

Jonas Wahlström


E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Idre-Älvdalen

Telefon: 070-289 88 89
E-post: [email protected]

Guider & Tips