Nybyggnadsprojekt
Gustavsberg - Brf Dekorera

Gustavsberg, Gustavsberg, Värmdö kommun

Det tredje kvarteret vi bygger i Gustavsberg med namnet Dekorera ligger även det i direkt närhet till hamnen samt den blivande fabriksparken. Har hittar ni småbåtsliv, caféer, restauranger och antikaffärer, allting i klassisk bruksmiljö. Strosa runt bland butiker och konstutställningar eller ta en fika på uteserveringen vid hamnen.

Goda kommunikationer
Från Dekorera tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. Från Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Livet i området
Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet.

Gästhamn för båtburna gäster
I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Bo i en kvadratsmart lägenhet
En Ikanolägenhet är noga genomtänkt från golv till tak. En kvadratsmart bostad som är byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du köper. De är ljusa och välplanerade, många har öppen planlösning och alla har balkong eller uteplats. Lägenheterna är fördelade på 1-4 rum och kök. Självklart får du stora möjligheter att göra personliga inredningsval när du köper en nyproducerad bostad.

Välj ditt nya hem först!
Bli medlem redan idag i Ikano Förmån och anmäl förtur senast 9 oktober så kommer du att bli kallad till förmånssäljstarten.

Läs mer om projektet hos Ikano Bostadsutveckling AB

8 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Ikano Bostadsutveckling AB

Johan Fjaestad

Telefon: 08-441 57 29
E-post: [email protected]

Ikano Bostadsutveckling AB

Telefon: 010-330 44 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips