Nybyggnadsprojekt
Åkersberga - Brf Fiolen

Åkersberga, Åkersberga, Österåkers kommun

Nu bygger vi nya bostäder på Dansbanevägen 1 och 3!

Med centralt läge i Åkersberga, men ändå bland skogsdungar och grönska, bygger vi 75 st ljusa och moderna bostadsrätter. Storlekarna varierar mellan 1-4 rok om 35-81 kvm. Alla lägenheter får en rymlig uteplats eller balkong med soligt läge.

Se lediga bostäder och lägenhetsväljare längre ner på sidan. Vi visar ett urval av lägenheter. Kontakta gärna mäklaren för privatvisning och mer information.

Åkersberga centrum med all tänkbar service finns på gångavstånd, liksom skolor, förskolor och vårdcentral. Österåker är en av länets mest uppskattade skärgårdskommuner, och här har du alltid nära till friluftsliv, oavsett om du är intresserad av golf, hästsport eller båtliv.

Brf Fiolen och Åkersberga ligger ca tre och en halv mil nordost om Stockholm och du tar dig enkelt in till centrala Stockholm, oavsett om du åker bil eller kollektivt. E18 ligger bara tio minuter bort och du tar dig med ca 15 minuters promenad eller en kortare bussresa till Åkersberga station där både Roslagsbanan och flertalet busslinjer avgår. Närmaste busshållplats ligger på några minuters gångavstånd från Brf Fiolen.

Välkommen till Brf Fiolen!

Läs mer om projektet hos Peab Bostad AB

13 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Peab Bostad AB

Joakim Torkelsson

Telefon: 073-354 00 09
E-post: [email protected]

Peab Bostad AB

Telefon: 08-623 68 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips