Nybyggnadsprojekt
ASKIM - SISJÖDAL

Göteborgs kommun

Nybyggt och inflyttningsklart!

På höjden ovanför Sisjöns handelsområde ligger lummiga och naturnära Sisjödal. Endast ett stenkast från Sisjön och Sandsjöbackas naturreservat, med 25 minuters cykelväg till Linné växer det nya bostadsområdet fram. Här har Peab byggt 75 nya bostadsrätter som nu är inflyttningsklara.

De tre punkthusen i Brf Sisjödal har några av de bästa placeringarna i området. Husen ligger högt vilket ger en fin utsikt från flertalet av de 75 lägenheterna. Oavsett om du väljer en 2:a, 3:a eller 4:a så har fokus varit att erbjuda dig ett behagligt boende, fritt från tankar på trädgårdsarbete och annat underhåll. Nästan alla lägenheter har minst en stor uteplats eller balkong med möjlighet till inglasning. Bilen når du enkelt och bekvämt i föreningens gemensamma garage som är beläget under husen.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga touch på boendet. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt.

Ingen budgivning
Lägenheterna säljs till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Lena Brissman Janhäll

Telefon: 0768 690691
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Telefon: 031-69 06 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips