Nybyggnadsprojekt
Askim - Sisjödal - Elva radhus med generös boyta om 159+16 kvm i perfekt läge nära natur och stad i Sisjödal!

Askim - Sisjödal, Göteborgs kommun

Radhusen i kvarteret Björkgläntan får ett modernt uttryck med träfasader i en ljus och något nedtonad palett som följer en lugn och naturlig färgskala. Den egna uppfarten ger dig möjlighet att parkera bilen alldeles utanför dörren.

Från entrén kommer du in i en stor och rymlig hall som ligger i husets suterrängplan. Här finns det plats för ett allrum eller kanske ett extra sovrum? I anslutning hittar du både badrum, tvättstuga och ett rejält förråd. En trappa upp finns husets hjärta där vardagsrum och kök bildar den självklara platsen för gemenskap – både för enkla vardagsbestyr och festliga tillställningar i familj och vänners sällskap. Från köket tar du klivet ut på uteplatsen och trädgården som ligger i härligt söderläge. Här ligger också det utvändiga förrådet som ramar in uteplatsen och samtidigt fungerar som ett insynsskydd mellan husen. Naturens form och radhusens läge skapar förutsättningar för en vacker naturtomt. På radhusets tredje plan finns den mer privata delen med tre sovrum, badrum och ytterligare ett rum som kan bli hemmakontor, spelplats för barnen, tv-hörna eller ett extra sovrum. En fransk balkong med helglasad dörr släpper in rikligt med ljus ger möjlighet att öppna upp ut mot trädgården.

RUM:
Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

KÖK:
Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

BAD & WC:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

KLÄDVÅRD:
Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

UPPVÄRMNING OCH FIBER:
Uppvärmning samt ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2 och 3. Fastigheten är ansluten till Gothnets fibernät.

SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING i samarbete med DEROME:
Svensk Fastighetsförmedling erbjuder den för kunden mest attraktiva och lokalt anpassade mäklartjänsten, baserad på de behov som uppstår i kundens olika livssituationer. Vår kedja består av samverkande experter på det lokala boendet. Vi drivs av nytänkande, engagemang, omtanke och affärsmässighet.

Mark & Bostad erbjuder nyckelfärdiga hem med hög materialstandard från välkända varumärken. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapet och material. Derome Mark & Bostad är med hela vägen från första spadtaget till inflyttning i ert nya hem, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg. Dessutom har alla projekt en byggfelsförsäkring som gäller från slutbesiktningen och 10 år framåt samt flera andra garantier och försäkringar. Fråga mäklaren eller läs mer på www.deromemarkbostad.se så får du veta mer om hur det går till att köpa bostad av Derome.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Gert Karlsson

Telefon: 0708 690160
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Telefon: 031-69 06 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips