Nybyggnadsprojekt
Askkronan 2

Göteborg, Göteborgs kommun

Genomtänkta bostäder för alla tycken med närhet till det mesta. 49 stycken bostadsrätter om 1-4 rok med moderna och stilrena materialval.

Alla lägenheter får fönster i två väderstreck. Förutom entrébalkong har flera även en balkong åt motsatt håll. På markplan får lägenheterna istället en stor uteplats/förträdgård.

Hallväggen blir vinklad och öppnar upp för ljus och fria siktlinjer. I hallen läggs ett ljust grått klinker. Badrummen är helkaklade och utrustade med kombimaskin. Här kommer du även kunna njuta av golvvärme och handdukstork. De fullutrustade köken går i en varmgrå nyans. I övrigt läggs fin vitpigmenterad ekparkett på golven och väggarna målas vita

Lägenheterna är kort och gott ljusa, ombonade och gemytliga. Dessutom har alla lägenheterna tillgång till ett externt förråd i huset.

I Askegården är husen 5-6 våningar höga och byggda i vinkel mot varandra. Det skapar gårdar åt sydväst i vindskyddat umgängesvänligt läge. Gårdarna planeras gröna och luftiga, med cykelparkering under tak och liten lekplats för de mindre barnen. Sittplatser och grill inbjuder till umgänge med grannar och vänner. Och för dig med gröna fingrar planeras även möjligheten att kunna odla.

Du når din lägenhet via det gemensamma trapphuset eller med hissen. Lägenheterna har en entrébalkong med plats för stol och bord och hörnlägenheterna har egen balkong. Här kan du sitta och ta det lugnt, heja på grannen, dricka ditt kaffe och kika ner på den gröna gården och allt som händer där.

Läs mer om projektet hos Nya Kvadrat Mäklarbyrå

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Nya Kvadrat Mäklarbyrå

Sandra Messer

Telefon: +46768818881
E-post: [email protected]

Nya Kvadrat Mäklarbyrå

Telefon: 031-309 90 04
E-post: [email protected]

Guider & Tips