Nybyggnadsprojekt
Bäckby Centrum - BoKlok Diamanten

Bäckby Centrum, Västerås, Västerås kommun

Bostäderna är ljusa och rymliga - radhusen får altaner och alla lägenheter förutom ettorna får balkonger.

Som boende i BoKlok Diamanten erbjuds stora möjligheter att leva grönt. För dig med gröna fingrar och som gillar närodlade grönsaker kommer det finnas ett växthus samt odlingslådor på de gemensamma ytorna.

Det finns 35 parkeringsplatser att hyra och tillsammans med de andra aktörerna till det nya bostadsområdet planeras en Bilpool i anslutning till kvarteret. Och med bra cykelvägar är du inne i centrum på cirka 15 minuter. I nära anslutning till bostadsområdet finns det också bra kollektivtrafik. Till Erikslund med shoppingbutiker för alla smaker tar bussen endast 9 minuter och till Västerås Centralstation 20 minuter.

BoKlok Diamanten ingår som en del i en större utveckling av stadsdelen Bäckby. I området planeras totalt 450 nya bostäder, aktivitetsområden, nya torg och parkstråk. Det kommer att finnas något för alla åldrar! En fotbollsplan, en skatepark, en boulebana och för de alldra minsta en lekpark. Cirka 5 kilometer bort ligger Mälaren och 4 kilometer bort hittar du Lögarängsbadet med både inom- och utomhusbad samt gym!

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos BoKlok Housing AB

Hampus Swedérus

Telefon: 0709-453683
E-post: [email protected]

BoKlok Housing AB

Telefon: 020-265565
E-post: [email protected]

Guider & Tips