Nybyggnadsprojekt
Bergdalen - Brf Nivå

Bergdalen, Borås, Borås kommun

I det lyckade nyproduktionsprojektet Brf Nivå har vi endast en lägenhet kvar som vi nu kan visa på plats. Projektet står klart för inflytt juni 2023 och består av 23 välplanerade lägenheter i varierande storlekar, från 1 till 4 rum och kök. Samtliga med balkong eller uteplats och genomgående hög kvalitet som standard, såväl interiört och exteriört. Yttertaket smyckas av solceller, fasadmaterialet är ett av Skandinaviens mest klimatsmarta och parkeringsplatserna är utrustade för elbilsladdning. Här ger vi dig, kort och gott, förutsättningarna till att leva mer hållbart.

Vi har dessutom planerat för att ta tillvara på Bergdalens unika förutsättningar. Det är ett kort promenadavstånd till stadskärnan, men desto närmare till gröna stråk och lekytor. Samtidigt är utsikten fantastisk; charmiga takåsar låter blicken vandra upp mot Rya Åsar – och ner till city. Utöver respektive lägenhets balkong eller uteplats, förser vi fastigheten med en varm och välkomnande entré. Allt för att lyfta hela området ytterligare en nivå upp.

I byggnadsprojektet är fina naturmaterial och hög kvalitet genomgående – både interiört och exteriört. Det innebär att boendet inte bara kommer att vara bekvämt och trivsamt, utan noggrant anpassat för den som vill leva en hållbar livsstil.

Varje lägenheter planeras med antingen en balkong eller uteplats. Allt för att lyfta hela området till ytterligare en nivå upp

Låter det intressant?
Lämna en intresseanmälan så återkommer vi till dig snarast!

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Borås

Sebastian Stafnergård

Telefon: 0733-41 47 05
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Borås

Telefon: 033-10 00 80
E-post: [email protected]