Nybyggnadsprojekt
Bergsjön - Stjärnkikaren

Bergsjön, Göteborg, Göteborgs kommun

Längst upp vid Universumsgatan i Södra Bergsjön kommer Balder att uppföra 40 bostadsrätter som bildar projektets första bostadsrättsförening, Stjärnkikaren. Preliminär inflyttning våren 2020.

Stadsdelen är ett område under utveckling med häftig natur och ett fantastiskt läge högt över Göteborgs Stad. Vid fint väder kan man till och med se hela vägen ut till fyren Vinga i Göteborgs hamninlopp.
Området bjuder även på härliga fritidsaktiviteter för stora som små med Bergsjöns stadslantgård, fotbollsplanerna på Bergsjövallen och ytterligare träningsmöjligheter inne i centrum. Alldeles i närheten finner du den högt belägna skogssjön, Bergsjön, som gett stadsdelen dess namn och som inbjuder till bad härliga sommardagar. Sjön kantas av mäktiga klippbranter och erbjuder fina klippstränder, bryggor och hopptorn.

Ett stenkast från Kosmosgatan finns Komettorget med både butiker, förskola, grundskola och restauranger. Därifrån går spårvagnslinjerna nästintill var tionde minut in till centrala Göteborg. En resa på en halvtimme som på vägen passerar Rymdtorget med Sveriges yngsta K-märkta bebyggelse. Här ligger även en stor matbutik på promenadavstånd från bostäderna på Kosmosgatan.

Läs mer om projektet hos Fastighets AB Balder

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder


E-post: [email protected]

Guider & Tips