Nybyggnadsprojekt
Bjärred - Bjerreds torg

Bjärred, Bjärred, Lomma kommun

Nu utvecklar Midroc, tillsammans med kommunen och Juul|Frost Arkitekter, en ny spännande plats med bostäder, torg och ny vägsträckning. Den gemensamma satsningen på Bjerreds torg knyter samman ortens olika delar i en naturlig mötesplats.

Anmäl intresse via www.bjerredstorg.se
(finns även länk längre ner på sidan)

Planerad säljstart efter sommaren 2020.

Här byggs bostadsrätter bestående av Paradhusen, radhus på tre plan på dryga 140 kvm med egen trädgårdstäppa, samt Residenset som består av 38 lägenheter med 2-4 rum och kök.

Här planeras planteringar fyllda med lokala växter och mysiga sittplatser som bjuder in till både spontana och planerade möten. En bit av Norra Västkustvägen dras om och får en lugnare karaktär. Samtidigt byggs ett flerbostadshus och stadsradhus som öppnar dörren till nya möjligheter för dem som vill bo kvar i Bjärred och dem som vill flytta hit.

“Målet är att torget ska vara en väldefinierad och attraktiv plats som lockar till uppehälle och knyter ihop Bjärred. Det ska vara en miljö att vistas i, tidigare har det mest varit något man passerar. Formspråket och den höga arkitektoniska kvaliteten sticker ut. Projektet skapar också en möjlighet att bo på väldigt centralt läge i en attraktiv ort” Robert Wenglén, kommunstyrelsens ordförande i Lomma kommun.

Juul|Frost Arkitekter i Köpenhamn har ritat projektet som omfattar Residenset som är ett flerbostadshus och Paradhusen som är stadsradhus. Tillsammans med Midroc har arkitektkontoret tidigare skapat attraktiva bostadshus på flera högprofilerade lägen, bland annat i Hyllie och Västra hamnen i Malmö.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lomma

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lomma

Johanna Flodell

Telefon: 073-507 70 74
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Lomma

Telefon: 073-028 44 04
E-post: [email protected]

Guider & Tips