Nybyggnadsprojekt
Bjärred - Bjerreds torg - Paradhusen

Bjärred, Bjärred, Lomma kommun

Moderna och ljusa stadsradhus med premiumkänsla!

Ljuset flödar in i Paradhusen som bjuder på unik arkitektur med franska balkonger, takterrasser och egen trädgårdstäppa. Här får du ett modernt radhus med villakvaliteter och familjens bästa i fokus.

Läs mer om projektet och se samtliga hus på www.bjerredstorg.se

Bo centralt i attraktiva Bjärred med närhet till Lund, Malmö och Landskrona. Samtidigt naturskönt, havsnära, tryggt och med ett bra utbud av service och skolor. I Bjärred finns allt du behöver för ett bekvämt liv med massor av livskvalitet.

Brf Paradhusen omfattar två huskroppar med totalt 16 radhus på cirka 143 kvm fördelade på tre plan. Sociala ytor finns på bottenvåningen, sovrum på andra våningen och ett rejält allrum och en generös takterrass på översta våningen.

Mot väst finns en privat liten uteplats i gatuplan, franska balkonger på andra våningen och takterrass på tredje våningen. På baksidan har varje hus sin egen trevliga trädgårdstäppa. Dessutom finns en gemensam lekyta på en lummig grönyta. I nära anslutning till tomten finns också parkeringen.

Välkommen till nästa öppna hus i visningsboden vid torget. Kontakta oss gärna för ett personligt möte och mer information om projektet!

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lomma

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lomma

Johanna Flodell

Telefon: 073-507 70 74
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Lomma

Telefon: 073-028 44 04
E-post: [email protected]

Guider & Tips