Nybyggnadsprojekt
Björka/Ödåkra - Brf Gläntan Hus A

Björka / Ödåkra, Ödåkra, Helsingborgs kommun

I Ödåkra, endast en mil från Helsingborgs centrum, bygger vi nu moderna och vackra bostadsrätter. Här bor du bekvämt mitt i naturen och med närhet till både service och fritidsaktiviteter. Pågatåget tar dig in till stan på några minuter.

Bostadsrätterna är ytsmarta ombonade treor och fyror med var sin rymlig balkong eller terrass. Parkeringsplatser finns på parkeringsdäck alternativt garageplan där även förrådet till varje lägenhet är placerat. Husen i fem plan erbjuder en vida utsikt över den lågbebyggda omgivningen med skogsdungarna i norr.

Kvarteret Gläntan uppförs i Ödåkra som ligger en mil från Helsingborgs centrum. Pågatåget avgår från Ödåkra station varje halvtimme och når Knutpunkten inom 8 minuter. Ett utmärkt läge för dig som pendlar till jobbet!

De nya husen har gångavstånd till Väla köpcentrum där det också finns ett nybyggt Nordic Wellness-gym. I området ligger två skolor för årskurs 1-9, en sporthall och idrottsplats, en tennishall, ett ridhus med ridskola och mycket mer. Både idrottande barn och sportiga vuxna kan enkelt ta sig till sina aktiviteter till fots eller per cykel. Den närbelägna Toftaskogen erbjuder ett vilsamt rum för skogspromenader och löpning.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Caroline Hanell

Telefon: 0731-49 06 56
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Telefon: 042-633 98 10
E-post: [email protected]

Guider & Tips