Nybyggnadsprojekt
Björkekärr - Torpaterrassen

Björkekärr, Göteborg, Göteborgs kommun

BRF TORPATERRASSEN, BJÖRKEKÄRR

Vid Torpagatan i omtyckta området Björkekärr bygger HSB 125 bostadsrättslägenheter med planerad inflyttning under september 2020. Lägenheterna är fördelade i 10 hus, lediga lägenheter om 3 rok på 80 kvm erbjuds nu. Byggnaderna har varierande höjder, är belägna i sluttning och kommer med sin vackra tegelfasad och småskalighet gör området smakfullt och karaktärsstarkt! Inflyttning sker i september 2020 .

Utmärkande för brf Torpaterrassen är de rymliga balkongerna och uteplatserna som ligger med härlig eftermiddags- och kvällssol.
Precis utanför dörren finns den mysiga innergården med grönskande planteringar i olika nivåer som skapar ett trevligt grannskap för dig och dina grannar.

Vi på HSB värnar om gemensamma mötesytor och i föreningen Torpaterrassen finns en bokningsbar övernattningslägenhet för dina långväga gäste och en gemensamhetslokal med plats för 30 personer. Det finns två tvättstugor i föreningen, en i respektive garagedel. För barnen finns lekplats på gården och en lite större byggs i utkanten av föreningens område.

Klicka på Bostadsväljaren så ser du vilka lägenheter som fortfarande är till salu samt priser och planritningar. Tänk också på att vara väl förberedd med ett giltigt lånelöfte för att kunna skriva upplåtelseavtal.

Välkommen att göra en Intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Bra att veta: I Brf Torpaterrassen behöver du inte tänka på tomträtt, föreningen kommer att äga sin mark.

Läs mer om projektet hos HSB Göteborg

10 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HSB Göteborg

Karin Pollak

Telefon: 010-442 20 37
E-post: [email protected]

HSB Göteborg

Telefon: 010-442 20 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips