Nybyggnadsprojekt
Björkekärr - Torpaterrassen

Björkekärr, Göteborg, Göteborgs kommun

BRF TORPATERRASSEN, BJÖRKEKÄRR

Vid Torpagatan i omtyckta området Björkekärr bygger HSB 125 bostadsrättslägenheter planerat med stor omsorg om naturen och den kuperade omgivningen runt omkring. Lägenheterna kommer att vara fördelade i 10 hus med storlekar från 2-4 rok. Byggnaderna har varierande höjder, är belägna i sluttning och kommer med sin vackra tegelfasad och småskalighet göra att området blir smakfullt och karaktärsstarkt! Planerad inflyttningstid i oktober 2019 och under hösten 2020.

Utmärkande för brf Torpaterrassen är de rymliga balkongerna och uteplatserna som ligger i ett härligt nordvästläge som ger eftermiddags- och kvällssol.
Precis utanför dörren finns mysiga grönskande planteringar i olika nivåer som skapar en lummig och skön omgivning med flera sittplatser - allt för att skapa ett trevligt grannskap för dig och dina grannar. Bilen parkeras smidigt i garaget och via källarplan finns access upp till lägenheterna utan att behöva gå ut.

Vi på HSB värnar om gemensamma mötesytor och i föreningen Torpaterrassen kommer det att en bokningsbar övernattningslägenhet för dina långväga gäster på besök. Det kommer också att finnas två tvättstugor i föreningen. För barnen finns många naturliga platser att utforska och leka på i brf Torpaterrassen samt även en uppförd lekplats.

Klicka på Bostadsväljaren så ser du vilka lägenheter som fortfarande är till salu samt priser och planritningar. Tänk också på att vara väl förberedd med ett giltigt lånelöfte för att kunna skriva förhandsavtal.

Välkommen att göra en Intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Läs mer om projektet hos HSB Göteborg

39 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HSB Göteborg

Sofie Esmyr

Telefon: 010-442 20 07
E-post: [email protected]

HSB Göteborg

Telefon: 010-442 20 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips