Nybyggnadsprojekt
Blåsut - Rallaren

Blåsut, Stockholm, Stockholms kommun

FASTA PRISER! Bara ett stenkast från söders höjder finner du det populära bostadsområdet Blåsut. Området andas liv och erbjuder en stadsmiljö med folkliv, butiker och restauranger. Här är det nära till allt, kommunikationer, närservice och barnomsorg, och enkelt att leva. Stadsdelens naturliga mötesplats är den lilla parken med offentlig konst.

Utrymmen för livet
HSB har uppfört flera populära bostadsrättsföreningar i Blåsut, och en av dem är brf Rallaren med 141 välplanerade lägenheter på 2-5 rum och kök. Rallarens hus omgärdar en grönskande gård där det finns plats för lek och socialt umgänge. Innergården delas med förskolan i fastigheten. Rallaren har bostäder för alla åldrar och familjesammansättningar. Alla lägenheter har öppna planlösningar med balkong eller uteplats.

Hemtrevlig inredning
HSB har under snart 100 år varit föregångare vad gäller planering och inredning av bostäder, stora som små. Och vi har lärt oss att hantera ytor och funktioner med hänsyn till de människor som ska leva och bo där. I brf Rallaren har vi skapat en hemtrevlig känsla där inredningen är noga utvald och samspelar vackert med den ljusa och jordnära kulörsättningen. En mix av varma grå toner och traditionellt vitt, i kombination med fräscha trägolv och stilrena vitvaror, skapar miljöer att trivas i.

Rallaren har tvättstuga, gemensamhetslokal och garage.

Nära till allt i Blåsut
I Blåsut finns det mesta du kan tänkas behöva, här har du nära till både kommunikationer och närservice. Skola och barnomsorg, natur, ett stort shoppingutbud och andra upplevelser finns på gångavstånd.

Butiker och service
I kvarteret finns butiker, restauranger och annan närservice. En kort promenad bort ligger det populära Globenområdet med ett stort shoppingutbud och flera restauranger och kaféer. Här hittar du också Tele2 Arena, Globen, Hovet och Annexet, där du kan njuta av allt från konserter med världsartister till olika sportevenemang.

Aktiv fritid
Blåsut är en oas för människor i farten som vill ha en kreativ fritid. Här finns bland annat parklek, sporthall och utomhusbad. För dig som söker naturupplevelser finns exempelvis Nackareservatet, med både bad och svampplockning, på cykelavstånd. I den populära Hammarbybacken kan du åka utför.

Kommunikationer
Att ta sig hem till Blåsut är enkelt, på bara en kvart åker du till T-Centralen med tunnelbanan. Det finns också flera busslinjer. Föredrar du att ta dig fram miljövänligt för egen maskin finns flera gång- och cykelvägar.

Söderstaden
Söderstaden är ett av Stockholms stads större utvecklingsområden som består av Globenområdet, Slakthusområdet, Södra Skanstull och Gullmarsplan-Nynäsvägen. Ambitionen med hela Söderstaden är att skapa en tätare, mer funktionell stadsmiljö som länkar samman Hammarby sjöstad, Årsta, Enskede, Blåsut, Dalen och Södermalm.

Söderstaden ska fungera som Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt med ett brett utbud av arrangemang inom idrott, kultur och nöjen samt etableringar inom handel, kontor och service. Med många nya bostäder blir det en blandad stadsdel med trygga urbana stråk som gör det attraktivt att gå, cykla och åka kollektivt.

Välkommen till brf Rallaren!

Läs mer om HSBs nyproduktion i Stockholm

Läs mer om projektet hos HSB Bostad AB

54 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HSB Bostad AB

Johanna Mizrachi

Telefon: 010 483 16 11
E-post: [email protected]

HSB Bostad AB

Telefon: 010-442 02 10
E-post: [email protected]

Guider & Tips