Nybyggnadsprojekt
Bostadsrätt - Brf Lugnets Oas

Bostadsrätt, Norrtälje, Norrtälje kommun

Med ett centralt läge endast ett par minuters promenad till Norrtälje busstation, i korsningen Baldersgatan-Odengatan ligger Lugnets Oas. Huset inrymmer ljusa, luftiga lägenheter från 1 till 4 r o k. Alla med öppen planlösning och med egen balkong eller uteplats.
Unikt för Lugnets Oas är att det även rymmer de tre bostadstyperna bokaler, eget våningsplan och vindslägenhet i etage. Ett boenden för dig som söker något unikt och exklusivt. Bokal är en boendeform med bostad och lokal i ett. Här kan du som exempelvis är småföretagare ha kontor/showroom i en lokal, med imponerande fönsterpartier, i gatuplan och en avskild bostadsdel en trappa upp.
Väljer du boendeformen eget våningsplan bor du så ostört du kan i ett flerbostadshus. När du parkerat bilen i garaget åker du direkt upp till din våning med exklusiv hissaccess. Här bor du med ryggåstak som ger en härlig rymd, ett spatiöst master bedroom med både walk-in-closet och eget badrum.
Vindslägenheten i etage är en smart planerad bostad där de sociala ytorna ligger i nedre våningsplanet tillsammans med en härlig balkong ut mot den gröna innergården. På det övre våningsplanet ligger en avskild sov avdelning med generösa sovrum, klädkammare och ett stort badrum med tvättfaciliteter. Här finns det även möjlighet att inrätta ett minikök för morgonkaffet, alternativt för att kunna skilja av en del av övre planet till uthyrning eller generationsboende. Då ges även möjlighet till separat ingång från trapphuset.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Norrtälje

Erik Moberg

Telefon: 070-3494835
E-post: [email protected]

Mäklarhuset Norrtälje

Telefon: 017655050
E-post: [email protected]