Nybyggnadsprojekt
Bostadsrättsföreningen Rönnvägen i Storhogna

Bergs kommun

På Rönnvägen i Storhogna har du möjlighet att köpa din alldeles egna bostadsrättslägenhet. Här håller man precis på att färdigställa tolv mycket välplanerade lägenheter i parhus i tilltalande stil både exteriört och interiört. Vackra grå träpaneler, stenmur och svarta detaljer i fönster gör att dessa hus passar så fint in i denna fjällmiljö.

Mycket attraktiva lägenheter med fint läge nära både längdskidspår, slalombackar och allaktivitetshuset Storhogna M med restaurang, mataffär, skidshop och bowling, gångavstånd även till Storhogna Högfjällshotell med dess vackra vinterträdgård och restaurang.

Föreningen äger sex fastigheter och på varje fastighet bygger man ett parhus med två lägenheter som är 87 kvm vardera.

Lägenheterna byggs i ett plan plus loft med ett praktiskt förråd vid entrén. På entréplan kommer det att finnas hall, två sovrum, badrum med bastu, ett separat wc-rum och ett härligt allrum och kök i öppen planlösning med hög takhöjd till nock, braskamin och stora fönster.

På övervåningen kommer det att finnas ett rymligt masterbedroom och ett stort loft med gott om plats för umgänge. Till varje lägenhet kommer att byggas altaner på varsin sida om husen med utgång från köket.

Lägenheterna beräknas att vara färdiga för inflytt under 2022 - 2023, fyra lägenheter är färdigställda och tillträde har skett på dessa. Fyra beräknas vara färdiga i december 2022 och de sista fyra lägenheterna beräknas vara färdiga i mars 2023.

Bilderna i annonsen är visualiseringar och kan komma att avvika från slutresultatet.

Kontakta oss gärna för mer information och kanske för att köpa ditt drömboende i fjällen!

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

Christopher Broman

Telefon: 070-299 91 95
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

Telefon: 0684-31000
E-post: [email protected]