Nybyggnadsprojekt
Breared - Brf Glimmervyn Norra

Breared, Varberg, Varbergs kommun

Med sina mörka väggar och med solen spelande i det fasetterade glasfasaden, reser sig Glimmervyn som ett grafiskt utropstecken. Den högsta bostadsrättsförening som någonsin planerats i Varberg! Här är utsikten ett levande konstverk som förändras med säsongerna och du kan se ut över Apelvikens ändlösa horisont.

Här erbjuds ett prisvärt och väl genomtänkt boende med kvalitativa materialval och en design som håller genom åren. Innergården är omsorgsfullt planerad med plats för både avkoppling och lek. I det gemensamma gårdshuset finns ett kök som kan användas för fester samt en övernattningslägenhet för gäster. I orangeriet njuter man av att vara ”ute” även när vädret är sämre. Bilen parkeras smidigt i garaget under fastigheten. Brf Glimmervyn är placerat mitt i södra Varbergs mest expansiva del. I ett attraktivt läge nära havet och dessutom med all tänkbar service så som livsmedel, restauranger och sjukvård runt knuten. Här är det lätt att trivas!

Arkitekten Annelie Drackner från Tengbom berättar:
"De vinklade balkongerna har dels en praktisk funktion men även en estetisk. Balkongen sträcker sig över hela lägenhetens längd vilket ger en lite lyxig semesterkänsla. Balkongens utformning ger även möjlighet till en annan vinkel mot utsikten, men sen kommer även ljuset att brytas i de helglasade balkongräckena så som solen glittrar i havsytan i Apelviken."

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Varberg

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Varberg

Angelina Birgerson

Telefon: 0760-811818
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Varberg

Telefon: 0340-18545
E-post: [email protected]

Guider & Tips