Nybyggnadsprojekt
Brf. Järvsö Lodge - NYPRODUKTION – ÅTERUPPTAGEN FÖRSÄLJNING AV JÄRVSÖ LODGE 45 st. BRF:er FRÅN 990.000 kr

Brf. Järvsö Lodge, Järvsö, Ljusdals kommun

NU ÄR DET BYGGSTART PÅ JÄRVSÖ LODGE!
Efter en lyckad försäljning och marknadsföring under den gångna sommaren är det nu äntligen dags att sätta spaden i marken! Bröderna Bergman som varit med och ägt och drivit fd Kramsta Gästgård sedan 1973 ser med stor glädje fram emot omvandlingen till Järvsö Lodge, där de kommer att ansvara för Järvsö Lodge Concierge Service och allmän drift.
Brf lägenheterna finns i utförande om Studios, 2 rok och 3 rok för 2-7 bäddplatser med en boarea om 21 kvm upp till 75 kvm. Priserna varierar från 990.000 kr till 3 390 000 kr och med en månadsavgift på 1 090 kr/mån –
3 459kr/mån. Inflyttning i mitten av december 2021.
I Järvsö Lodge, förutom ett härligt, bekvämt och avkopplande boende, finns det sköna gemensamhetsytor så som två lounger med öppen spis och relaxavdelning. Dessutom kommer det att finnas vallabod, vinkällare och concierge service där man kan få hjälp med det mesta. Ja, ett boende utöver det vanliga helt enkelt!
Tveka inte att höra av er för en privat visning av Järvsö Lodges fantastiska visningslägenhet, med en makalös utsikt över berg, dalar och Ljusnan.
Juridiska personer tillåts samt mycket goda uthyrningsmöjligheter finns!

Läs gärna mer om projektet på Järvsö Lodges egna hemsida www.jarvsolodge.se !

För visning och mer information är ni varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare hos Svensk Fastighetsförmedling i Järvsö.

Brf. Järvsö Lodge ett boende utöver det vanliga!

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

Susanne Viken

Telefon: +46703060160
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

Telefon: 0651-120 21
E-post: [email protected]

Guider & Tips