Nybyggnadsprojekt
BRF Ängsullen - BRF Ängsullen

BRF Ängsullen, Nol, Ale kommun

Brf Ängsullen är ett hemtrevligt och småskaligt område där villor och kedjehus ligger utmed en lugn gårdsgata. Husen byggs i trä med liggande panel i olika färger. Färgsättningen ger hela området karaktär och en lekfullhet samtidigt som tonerna smälter in fint i omgivande miljö.

Det finns tre olika hustyper – ett kedjehus och två varianter på friliggande villor. De har ett liknande klassiskt formspråk men skapar tillsammans en trevlig variation i området. Varje hus har en carport och tillhörande förråd. Alla har en altan i fint västerläge där man kan njuta av härliga dagar i solen och middagar under ljumna sommarkvällar.

På entréplan finns kök och vardagsrum med stora sociala umgängesytor för både vardag och fest. Härifrån tar du enkelt steget ut på altanen och vidare till trädgården. Det finns gott om plats för avkoppling, lek och den där gröna oasen som du kanske längtat efter?
I dessa välplanerade hus kommer du från carporten direkt in i groventré/tvättstuga vilket gör att det blir en naturlig avhängningsplats för vardagskläder. På husens övre plan hittar du de mer privata delarna med sovrum, badrum och allrum.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Ale

14 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Ale

Daniel Eriksson

Telefon: +46722091101
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Ale

Telefon: 0303-74 90 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips