Nybyggnadsprojekt
Brf Ängsviolen

Eksjö kommun

Bekymmersfritt boende med hög standard. Nu säljstartar vi 17 nyproducerade radhus i bostadsrättsföreningen Kvarnarp. Redan vid ritbordet utgick vi ifrån att skapa ”radhus med villakänsla”. Här har du parkering i egen carport precis vid huset, tvättstuga, kaklat badrum, gästtoalett och en egen altan. Området består av två sorters 3:or samt några 4:or. Priserna kommer att börja på 1.696.013 kr för 3:orna och 1.803.129 kr för 4:orna med tillägg på 30.000 kr för bostäderna med gavellägen.

All inredning är noggrant utvald med tanke på funktion och design med hög kvalitet som standard. Om du vill sätta en egen prägel på din nya bostad har du möjlighet att göra ett antal tillval senare i processen.

Husen byggs modernt med underisolerad betongplatta och ingjuten vattenburen golvvärme.

Vallsjöhus är leverantör av husstomme och allt byggnadsmaterial kommer från kända leverantörer till träfasad och 3-glasfönster och trästomme. I innerväggarna används byggskivor vilket underlättar när du ska hänga upp tavlor och annat på väggarna. Med genomgående vitmålade väggar och golv i ekparkett skapas en bra grund när du ska inreda ditt nya hem.

Köket från Ballingslöv kommer som standard med vitmålad slät lucka och samtliga vitvaror (i rostfritt utförande som standard) från Miele
med tex häll, inbyggnadsugn, micro och diskmaskin.

Badrummet har klinkergolv och helkaklade väggar och downlights i taket som standard. Det ingår även duschväggar i glas och tvätt- maskin och torktumlare (även detta från Miele). Som om inte badrummet är nog ingår även tvättstuga och en extra toalett.

Färdig trädgård med gräs och marksten/asfalt samt fasadbelysning på huset. Utanför varje bostad finns en carport och ett förråd.

SÅ HÄR GÅR DET TILL
- Redan nu kan du göra en intresseanmälan till oss. En intresseanmälan är ej bindande, och förändringar i projektet kan ske fram tills vi säljstartat och påbörjar arbetet med bokningsavtalen.

- När vi säljstartar och du bestämt dig för en viss bostad tecknar du ett bokningsavtal och betalar samtidigt en bokningsavgift på 20.000 kr. Nu är bostaden reserverad för dig. Om du väljer att inte gå vidare och teckna förhandsavtal återbetalas du bokningsavgiften med avdrag för en administrationsavgift på 7.000 kr. Bostaden kan då säljas till annan köpare. Bokningsavtalet används så länge som arbetet med kostnadskalkylen pågår. Därefter tecknas ett förhandsavtal.

- Förhandsavtalet tecknas när föreningen har upprättat en kostnadskalkyl och fått tillstånd att ta emot förskott. I sam- band med att du tecknar förhandsavtal betalar du in ett förskott om 65.000 kr till bostadsrättsföreningen, med avdrag för de 20.000 kr som du tidigare betalat i bokningsavgift. I samband med att förhandsavtal tecknas görs en kreditprövning på dig. Den skickas med din ansökan om medlemskap i bostadsrättsföreningen.

- Bostaden är i grundutförande utrustad enligt en rumsbeskrivning. Det ingår i priset om du inte väljer att göra några tillval. För att sätta personlig prägel erbjuds ett antal möjliga tillval. Beställning av personliga tillval måste göras inom den tid som anges i projektet och enligt de rutiner vi erbjuder. Detta är för att allt ska kunna göras i tid innan inflyttning. Kostnaden för personliga tillval faktureras och regleras i ett särskilt avtal mellan dig och byggherren. Byggherren lämnar garantier på både material och utfört arbete i din bostad. Därför kan du inte själv bidra med material eller utföra arbete i din blivande bo

8 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Henric Lagerquist

Telefon: 0709-773635
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Telefon: 0383-160 99
E-post: [email protected]

Guider & Tips