Nybyggnadsprojekt
Brf Arildhusen

Arild, Höganäs kommun

Nu är det äntligen dags för SÄLJSTART!

På ett naturskönt läge några minuter från bad och hamnliv byggs 20 st bostadsrättsradhus. Parhus i sten med snygg arkitektur. Ett bekvämt boende om ett plan på 99 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum och två toaletter. Egen trädgård med trädäck och parkering utanför huset. Ett boende med livskvalitet!

På området Blossalyckan i Arild upprättas 20 st bostadsrättsradhus, gedigna stenhus med kvalitativa material. Bostaden är i ett plan med ett härligt ljust vardagsrum som är öppet upp till nock. Från köket kommer ni ut till den generösa terassen från skjutbara glaspartier. De stora glaspartierna gör köket ljust och trevligt, köket har vit skåpsinredning och bänkskivor i granit som standard. Sovrummen är väl tilltagna, i master bedroom finns en rymlig skjutgarderob. Badrummet är helkaklat med vitt kakel och grått klinker samt snygg trendig inredning. Gästtoaletten ligger i anslutning till klädvården. Gästtoaletten har kakel och klinker, klädvården har klinker och våtrumsfärg.
Trestavs ekparkett i mattlack är genomgående för sällskapsrum och sovrum samtliga väggar är släta och vitmålade. Mysig utemiljö med trädäck, gräsmatta och en inramande häck. På entrésidan parkerar ni bilen bekvämt.
Det kommer finnas möjlighet att inreda vinden på fyra av radhusen.
Inflyttning sker redan i kvartal 3-4 2021.

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Våningen & Villan Helsingborg

Anna-Karin Uggla


E-post: [email protected]

Våningen & Villan Helsingborg

Telefon: 042-4509500
E-post: [email protected]

Guider & Tips