Nybyggnadsprojekt
Brf Arkitekten 11

Linköpings kommun

Välkommen till Brf Arkitekten 11, här presenterar vi 16 etagelägenheter och en bostadsrättslokal. Här finner du häftiga lägenheter med rymd och dubbel takhöjd. Samtliga lägenheter bjuder på smarta planlösningar som utnyttjar varje yta och ger plats för möten och samvaro. A-Arkitekter har skapat etagelägenheter som ger ditt boende helt nya upplevelser. Lägenheterna finns från 36 kvadratmeter till 104 kvadratmeter. Även de minsta är utrustade med fullutrustade och praktiska kök med diskmaskin samt tvättmaskin. I de översta lägenheterna ger generösa takfönster dig utsikt mot himlen. Alla lägenheter har fönster åt minst två väderstreck.

Arkitekten 11 ska vara ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbar genom ett antal lösningar. Byggnaden har en stomme byggd av trä, vilket minskar koldioxidpåverkan samtidigt som det ger ett naturligt inomhusklimat. Fönster, dörrar och väggar av hög klass gör att förbrukningen av energi minskar. Solceller finns integrerade i den södra fasaden och bidrar med el och ger byggnaden ett spännande uttryck. Värmen från ventilationen återvinns. Elbilspool för alla ingår de första tre åren. På taket byggs en vinterträdgård för odling, fest, samvaro och gemenskap.

I innovativa Vallastaden bor du i en spännande och levande stadsdel med goda kommunikationer till Linköping city, både via kommunaltrafik, bil och cykel. På promenadavstånd finns Linköpings universitet - perfekt område för dig som studerar eller jobbar på universitetet. I området finns Vallastadens skola från förskola upp till årskurs 6. Det finns även restauranger, butiker, frisörsalong samt idrottsanläggning med möjlighet till skridskoåkning vintertid. I närheten finns även CityGross, apotek, systembolag samt gym. Smedstadsbäckens vatten ringlar sig genom området och där finns det även mindre bryggor man man kan nyttja.

Tillträde kvartal 3 2021.

Projektet hemsida finner du under "Dokument och länkar".

Välkommen på visning!

Läs mer om projektet hos Magnusson Mäkleri Linköping AB

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Magnusson Mäkleri Linköping AB

Natalie Englander

Telefon: 072-151 27 30
E-post: [email protected]

Magnusson Mäkleri Linköping AB


E-post: [email protected]

Guider & Tips