Nybyggnadsprojekt
Brf Åstråket

Eskilstuna, Eskilstuna kommun

Ett nytt kvarter växer fram på första parkett vid Eskilstunaån! I Brf Åstråket planerar Riksbyggen för byggnation av 36 moderna och bekväma lägenheter i bostadsrättsform. I Västra Munktellstadens senaste bostadspärla kommer du bo intill lugnet vid ån, samtidigt som du har närhet till stadens puls. Nu går säljstarten för Brf Åstråket — så anmäl ditt intresse redan idag för att få vara med från start! Välkommen till en alldeles ny verklighet vid ån.

I Riksbyggens andra etapp i Eskilstunas nyaste bostadsområde, Västra Munktellstaden, byggs historiska kvarter alldeles intill Eskilstunaån. Endast ett charmigt promenadstråk som ringlar sig längs ån kommer att skilja husen från vattnet. Brf Åstråkets kvarter kommer bestå av två fristående huskroppar på fyra våningar, vilket ger en mycket trevlig boendemiljö med inbjudande gemensam gård och fint ljusinsläpp.

Här har du möjlighet att gå från paus till puls på några minuter, då du kommer bo tillräckligt nära city för att kunna njuta av det myllrande stadslivet, men tillräckligt långt ifrån för att slippa nattsuddet. Här bor du i ett underhållsfritt hem i rofyllda kvarter med privat innergård och blomstrande å-läge där du delar rum med Eskilstunas historia. I närområdet finns alla möjligheter till ett rikt fritidsliv med upplevelser av kultur och idrott runt hörnet samt förskola, butiker, restauranger och mataffär inom några minuters promenad. Utanför dörren finns fina cykelvägar och god busskommunikation. Föreningen kommer också ha tillgång till ett antal garageplatser i intilliggande kvarter.

I Brf Åstråket erbjuds moderna bostadsrätter på två till fyra rum och kök. Alla lägenheter är genomgående med ljusinsläpp från minst två håll och har dubbla balkonger alternativt en balkong och en uteplats – vilken vardagslyx! Köket är hjärtat i lägenheterna med generösa ytor och stora fönster som kanske blir platsen för din alldeles egna kryddodling?

Med Riksbyggens inredningsprogram kommer du som är med från start ha möjlighet att sätta din personliga prägel på kök, badrum och andra detaljer i ditt nya hem. Bland bilderna kan du redan nu se inspirationsbilder för vår grundstandard i kök och badrum, inredningsstilen Harmoni, samt de tillvalsstilar som kommer att finnas. Väljer du en klassisk vit lucka som tillsammans med läckra svarta handtag och en lite mörkare bänkskiva ger ett kontrastrikt intryck eller är tillvalsstilen Natur kanske närmare din smak med sin mjuka framtoning och behagliga känsla?

Det fina med inredningsprogrammen är att alla val inom respektive stil är noga utvalda och matchade, det kan helt enkelt inte bli fel hur du än väljer. Dessutom finns möjligheter till kostnadsfria val inom grundstandardstilen Harmoni där allt ingår i priset för din lägenhet. Vårt mål är att du i Brf Åstråket kan hitta och skapa din nya drömbostad för en inspirerande och fungerande vardag - ett hem att längta till.

18 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

Ellinor Mersin

Telefon: 076-760 86 00
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

Telefon: 016-541 65 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips