Nybyggnadsprojekt
BRF DYKAREN - RINDÖ HAMN

Oskar-Fredriksborg, Vaxholms kommun

Välkommen till Tornstadens första bostadsprojekt på underbara Rindö. Med bästa läge intill hamnen kommer 91 bostäder uppföras varav 6 radhus med orangeri och takterrass. Samtliga lägenheter får balkong, terrass eller generös uteplats och nästan alla med vacker havsutsikt.
Köpare får dessutom förtur till båtplats i hamnen.

I Rindö Hamn behöver du inte välja mellan en aktiv fritid eller ett bra boende. Här finns både och - på pendlingsavstånd till Stockholm och på randen till Stockholms underbara mellan- och ytterskärgård. Hamnen är den naturliga samlingsplatsen. Här sjuder det av liv, särskilt sommartid.
Sommaren 2016 öppnade den nybyggda hamnrestaurangen Batteriet där man både kan äta gott och handla något från deras butik. Utöver basservice såsom förskola, skola, livsmedelsaffär mm finns mycket annat som förgyller vardagen. Fysio+ med gym och ett brett utbud av friskvård. Sugen på mer robust och naturnära träning? Testa utegymmet efter en runda i det elljusbelysta motionsspåret. Spela en tennismatch på områdets utomhusbana. Eller låna en av föreningens havskajaker och gör en utflykt på havet. Sedan kan det smaka gott med något från Ostmakeriet - café och försäljning av egentillverkad ost - eller njuta av en öl från Waxholms bryggeri, Rindö Hamns eget mikrobryggeri.

Läs mer om projektet hos Magnusson Nyproduktion

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Magnusson Nyproduktion

Mattias Lindqvist

Telefon: 0708-400049
E-post: [email protected]

Magnusson Nyproduktion

Telefon: 08 410 538 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips