Nybyggnadsprojekt
Brf Ekbacken 1 Jönköping

Jönköpings kommun

Lugnt och naturskönt i Kungsängen
I Brf Ekbacken bor du med naturen och de vackra ekarna som närmaste granne, i en redan levande stadsdel. Här bygger vi lägenheter och radhus i bostadsrättsform. Inflyttning kvartal 1 2023.

Fem kilometer öster om Jönköping planerar vi nu för nya naturnära hem i populära Kungsängen, en ny vacker stadsdel som vuxit fram utmed sluttningarna norr om Öxnehaga. Närheten till naturreservatet Bondberget gör Kungsängen till ett attraktivt boende för den som vill bo naturnära men ändå ha närheten till centrum. I naturreservatet finns härliga strövområden med gott om vandringsvänliga stigar. Går du upp på berget från Kungsängen kommer du till mysiga ekskogar. På vintern kan du åka skidor här, både längdskidor och utförsåkning.

Här i natursköna Kungsängen planerar vi för 5 nya radhus och bostadsrättslägenheter i varierande storlekar. Flerbostadshuset pryds med stående träfasad och radhusen med liggande. Taken täcks av naturgrå takpannor, varvat med vackra takkupor. I närområdet finns frisör, gym och vårdcentral.

Flerbostadshuset kommer att bestå av 35 st lägenheter mellan ett till fyra rum och kök. Lägenheterna kommer att variera i storlek mellan 51-108 kvm. Här finns storlekar och sollägen för alla önskemål. Söker du en mindre lägenhet kan du välja mellan en rymlig etta med avskild sovalkov eller en lyxig tvåa högst upp i huset. Söker du lite fler rum så finns det genomgående treor med dubbla balkonger eller en fyra med dubbla wc. Flera av våra lägenheter har dessutom lämpliga planlösningar som passar för hemarbete.

Våra fem radhus kommer att bestå av fem rum och kök och ligga på 138 kvm. På markplan finns rum för social samvaro. Här ligger kök, ett rymligt vardagsrum, badrum och en praktisk tvättstuga. På övre plan ligger fyra rum och en toalett och dusch. Det fjärde rummet går också fint att använda som ett gemensamt allrum.

Många skolor och förskolor
I området finns många skolor och förskolor att välja bland - montessori, särskola, grundskola, idrottsgymnasium och praktiska gymnasiet. Välj bland Sandagymnasiet, Birkagården, Internationella engelska skolan och Österängsskolan. Birka, Barnens hus och Storängen är tre förskolor som alla ligger på bekvämt gångavstånd.

Bra kommunikationer
Här bor du med närhet till både Jönköping och Huskvarna. Det finns även bra bussförbindelser mellan Jönköping och Huskvarna som passerar vid Kungsängsvägen, alldeles runt hörnet.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt i Kungsängen certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Nytt och bekvämt
När du köper en nyproducerad bostad är allt nytt och fräscht. Du får vara med och skapa ditt personliga hem genom att välja inredningsval från vårt fina tillvalssortiment. Passa på! Du som tecknar dig för en bostad i Ekbacken har möjlighet att vara med och påverka dina inredningsval fram till mitten av mars 2022.

Fast pris - ingen budgivning
Vi säljer till fast pris, så när du köper en bostad av oss slipper du hetsiga budgivningar.

Boka persolig visningstid
Kontakta våra mäklare och boka din personliga visningstid. Kontaktuppgifer till våra mäklare på HusmanHagberg hittar du längre ner här på sidan.

Anmäl ditt intresse
Lämna in en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet.

Välkommen med din intresseanmälan!

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Peab Bostad AB

Michel Cosic

Telefon: 0731-521 030
E-post: [email protected]

Guider & Tips