Nybyggnadsprojekt
Brf Esplanaden

Örebro, Örebro kommun

I Örebros gamla industriområde kommer ett nytt bostadsområde att utvecklas under de kommande åren. I närheten av Behrn Arena, Universitetet och Skebäcks villaområde kommer vi uppföra flerbostadshus med lägenheter i bostadsrättsform. Med närhet till både centrum och Stadsparken är det här det perfekta området för dig som söker ett nytt hem. Här finns vårdcentral, pizzerior och frisör på bekvämt gångavstånd. På Öster finns flera förskolor och grundskolor som exempelvis Jensen och Internationella Engelska Skolan. Örebro Universistet ligger bara 2 km härifrån.

För den som pendlar är det nära till busshålsplatsen, busslinje stannar vid Slussgatan bara några minuters promenad bort.

Vi planerar för ca 60 st nya bostäder med fokus på det ljusa, moderna och yteffektiva. I den första etappen släpper vi 28 st av 60 st bostäder. Vi bygger miljövänliga och smarta bostäder, där alla lägenheterna i projektet kommer vara Svanenmärkta. På huset finns en genemensam takterrass med härliga vyer över staden.

Alla lägenheter får uteplats eller balkong. Vissa av lägenheterna stoltserar med två inbjudande balkonger. Du kan anpassa hemmet utifrån dina behov och önskemål, här finns goda möjligheter att justera en del av lägenheterna genom att välja bort en vägg.

Välkommen upp! Den gemensamma takterrassen blir föreningens givna mötesplats för soliga sommarkvällar. Hit kan alla boende komma upp och njuta av vyerna över staden. I markplan finns även en gemensam festlokal, perfekt för möten och kalas.

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Mattias Lindmark

Telefon: 0700-383600
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Telefon: 019-150 150
E-post: [email protected]

Guider & Tips