Nybyggnadsprojekt
Brf Fåsjö park 1

Nora kommun

Sjörnära boende vid Åkerby Herrgård, några kilometer utanför Nora – mitt i Bergslagens trollbindande miljöer – för dig som söker ett tryggt boende med kvalitet , naturnära och mervärden.

Vill du bo i miljöer som ger hög livskvalitet? Vill du ha tillgång till olika former av service och aktiviteter, som du själv väljer och kan nyttja när du behöver? Vill du kunna njuta av allt som skog, kultur och natur erbjuder året om? Som boende i Fåsjö Park har du möjlighet att uppleva allt detta, och mer därtill.

Som boende inom Fåsjö Park får du unika möjligheter till livskvalitet utöver det vanliga. Läget är fantastiskt – sjönära mitt i naturen, med svamp och bärrika skogar, sandstrand för bad, båtutflykter, fiske, skridsko- och skidåkning på vintern samt parkområde med fruktträdgård och kultur. Alla årstider ger berikande upplevelser för kropp och själ. I omgivningarna finns ett rikt kulturliv och många intressanta sevärdheter. Nora är känt för ett aktivt kulturliv året om.

Fåsjö Park byggs upp kring fastigheten Åkerby Herrgård, som består av flera olika byggnader i ett stort parkområde vid Fåsjöns strand. Herrgården med flyglar har en synnerligen spännande historia med gamla anor från tiden när bygden ekade av ljud från järnhantering. Som boende i Fåsjö Park har du möjlighet och tillgång till anläggningens byggnader och därtill hörande miljöer och aktiviteter. Exempelvis; Åkerbys uppskattade och populära restaurang för goda måltider. Här finns självklart tillgång till förmånligt boende för era gäster. Låt oss uttrycka det så, att Åkerby Herrgård är helt enkelt en perfekt plats för dig som söker ett lugnt och tryggt boende, i en naturnära, rofylld, harmonisk och vacker miljö med unik tillgång till service och mervärden

Bostäderna kommer erbjuda tre rum och kök i två olika storlekar. 70 kvadratmeter eller den större varianten på 89 kvadrat. Båda planlösningarna är optimalt planerade där varje kvadratmeter tas tillvara på. Stora fönsterpartier mot Fåsjön gör att alla bostäder kommer ha en helt underbar utsikt.

Vid infarten till Åkerby Herrgård finns närmsta busshållsplats.

16 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Notar

Lars Olsson

Telefon: 076-180 24 02
E-post: [email protected]

Notar

Telefon: 019-6090700
E-post: [email protected]

Guider & Tips