Nybyggnadsprojekt
Brf Guldpärlan

Falkenbergs kommun

I Stafsinge, två kilometer utanför Falkenberg, planerar vi nu för nya bostäder på Guldpärlan 1. Totalt 38 stycken välplanerade bostadsrätter i tre trevåningshus. I denna sköna lantliga miljö har du nära till naturen, till stranden och Falkenbergs centrum. Dessutom ligger en av Hallands trevligaste och största golfanläggningar runt hörnet.
Lägenheterna är på 1-4 rum och mellan 32 till 77 kvadratmeter. Lägenheterna är fördelade enligt följande:
1 rok - 4 stycken
2 rok - 21 stycken
3 rok - 7 stycken
4 rok - 6 stycken

Samtliga med högklassig finish, gedigna material och väl valda inredningsdetaljer. En egen uteplats eller balkong ingår till varje lägenhet, likaså parkeringsplats och ett förråd (förråden finns antingen inne i lägenheten eller i direkt anslutning till lägenheten). Känslan att flytta in i en nybyggd lägenhet är obeskrivlig. Vi vill att du ska få behålla den länge, därför lägger vi mycket omsorg och eftertanke på de produkter som vi väljer till inredningen. Finishen och materialen är genomgående högklassiga. Du får eleganta och tidlösa ytskikt, gjorda för att hålla i många år. Den populära hustypen har GBJ Bygg tidigare byggt i olika gestaltningar bland annat i Staffanstorp och Växjö tidigare.
Alla lägenheter nås från utsidan vilket förstärker den ostörda känslan. Du får en egen uteplats eller balkong där du kan njuta av solen, odla eller umgås med vänner och familj.
Det helkaklade badrummet är komfortutrustat med handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Inredningen i kök och badrum samt alla vitvaror kommer från kvalitetstillverkare. Vi erbjuder högklassiga produkter som standard, men ger dig också möjlighet att sätta en personlig touch på ditt nya boende med vårt attraktiva tillvalssortiment.

GBJ Byggs hemsida: https://gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-falkenberg-guldparlan-1/

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg

Emil Johansson

Telefon: 0721-411711
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg

Telefon: 0346-759500
E-post: [email protected]

Guider & Tips