Nybyggnadsprojekt
Brf Havsparken

Österåkers kommun

De moderna lägenheterna om 1-4 rum och kök har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora fönster som ger mycket ljusinsläpp och utsikt, samt goda förvaringsmöjligheter. Många av lägenheterna har en balkong där du kan njuta av de vackra omgivningarna och utsikten över Täljöviken.
Oavsett vilken lägenhet du väljer får du ljusa och välplanerade kvadratmetrar med moderna materialval och där bekvämligheter som diskmaskin och tvättmaskin är standard. Husen behöver minimalt med energi för uppvärmning och är utrustat med vitvaror och produkter som är valda med hänsyn till miljön.
För den som vill ha ut något extra av sitt boende finns etagelägenheterna, vissa med en fantastisk havsutsikt över skärgården och Svinninge Marina. Här har du ett extra rum och en stor terrass om minst 17 kvm att njuta av.
På etagevåningarna finns också möjlighet till braskamin. Vill du hellre bo på bottenplan har hörnlägenheterna en egen entré och möjlighet att möblera en uteplats.
De två byggnaderna rymmer totalt 29 lägenheter och på torget som planeras mellan husen finns en boulebana, lekplats och stora sällskapsytor.

Läs mer om projektet hos Bjurfors Nyproduktion

11 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Nyproduktion

Marcus Ehn

Telefon: 0730-30 90 30
E-post: [email protected]

Bjurfors Nyproduktion


E-post: [email protected]

Guider & Tips