Nybyggnadsprojekt
Brf Herrgårdsbyn - ett avskilt kvarter med vidsträckt orörd natur inpå knuten!

Västerås kommun

I vacker och sjönära natur, 15 kilometer sydöst om Västerås centrum, ligger Gäddeholm och nyproduktionsprojektet Herrgårdsbyn. Bostadsrättsföreningen ligger intill det populära och slutsålda projektet Syrénlunden i kvarteret Salamandern. Här kommer 8 par- & kedjehus på 6 rok om 126 kvm samt 12 lägenheter på 4 rok om 93 kvm i flerfamiljshus om två våningar, att uppföras i lugn och avskilld miljö med småstadskänsla.

I de välplanerade lägenheterna är det antingen en stor balkong med söder- eller kvällssol och i bottenplan är det en väl tilltagen upplåten tomtyta att disponera. De öppna sociala ytorna runt kök, matplats och vardagsrum skapar plats att umgås. Tre väl tilltagna sovrum, ett stort badrum med möjlighet till badkar och en ordentlig klädkammare ger en rymlig känsla, allt i ett plan.

Den separata, praktiska tvättstugan och den stora entrén är också högt upp på mångas önskelista.

Det finns parkeringsplatser för endast 150 kr/månad där man är garanterad två stycken redan vid inflytt och på föreningens gård finns ett tillhörande kallförråd.

Ett perfekt boende för dig som söker efter ett kvalitativt boende i ett barnvänligt område med säkra trafikleder och lugna kvartersgator. Tillsammans med den populära Brf Syrénlunden kommer den nya bostadsrättsföreningen Herrgårdsbyn att bilda ett litet avskilt kvarter med vidsträckt orörd natur inpå knuten. Välkomna till Gäddeholms egna Bullerbyn!

Om du är intresserad av en visning redan nu, scrolla då nedåt och testa vår nya interaktiva 3D-visning som erbjuder en rundtur i en illustration av bostaden. ANMÄL INTRESSE ELLER RING REDAN IDAG FÖR MER INFO OCH SERVICE!

12 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Robert Olsson

Telefon: +46767884458
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Telefon: 021-10 38 30
E-post: [email protected]

Guider & Tips