Nybyggnadsprojekt
Brf Högsta lägdan

Ås, Krokoms kommun

Äntligen kan vi erbjuda nyproducerade bostadsrätter i Ås. Bostadsrättsföreningen Högsta Lägdan erbjuder ett bekvämt, ljust och modernt boende i ett svårslaget läge. Samtliga tio lägenheter har tidlösa materialval och lösningar i sitt grundutförande där möjlighet till egna val finns i samråd. Alla bostäder har antingen balkong eller uteplats med generöst utrymme för möblering. Kök från Ballingslöv, enhetligt parkettgolv i ek och vita målade väggar. Badrum med kakel och klinker samt golvvärme i hela lägenheten.

I trapphuset finns en inglasad del som går att nyttja som en gemensamhetslokal och på tomten finns möjlighet för odling. Här finns även en gemensam uteplats med vedeldad pizzaugn till förfogande för föreningens medlemmar. Till samtliga lägenheter finns möjlighet att hyra carport och givetvis ingår utvändigt förråd till varje lägenhet. Välkommen till vackra Ås, med sitt natursköna och idylliska läge är det svårt att tro att du är inne i Östersunds centrum på bara 10 minuter med bil. Goda kommunikationer och fina cykelvägar. Här bor du nära skola, förskola, Fröjas café, Ås Trädgård samt med promenadavstånd till Storsjön.

Först till kvarn, fasta priser. Inflyttning beräknad slutet av september 2021.

Varmt välkommen att föranmäla ditt intresse!

Arkitektens ord:
"De kanske mest typiska byggnaderna i det jämtländska landskapet är ladugårdarna. Fjösen, föusen eller hur nu just din jämska uttalar ordet. Brf Högsta Lägdan är en hommage till dessa. En enkel volym med sadeltak och faluröd träpanel smälter väl in i landsbygden och ger förutsättningar för ett naturnära, bekymmersfritt boende. Mitt i huset finns en glasad del som fungerar såväl som trapphus som gemensamhetslokal. Tillsammans med en trädgård som inbjuder till odling och den generösa grillplatsen finns fina möjligheter för god granngemenskap".
//Erik Tari – Krook & Tjäder

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Linda Karlsson

Telefon: 072-5060160
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Telefon: 063-51 78 30
E-post: [email protected]

Guider & Tips