Nybyggnadsprojekt
Brf Julivallen - Brf Julivallen

Brf Julivallen, Höganäs, Höganäs kommun

Nu är projektet byggstartat med en planerad inflyttning i februari 2019 för den första etappen! Det finns bara ett hus kvar så går du i köptankar är det läge att höra av sig till oss!

Nära kusten, småbåtshamnen & stranden och med Köpmansgatan och dess butiker på armlängds avstånd planerar Mariastaden att uppföra 29 bekväma och funktionella radhus i en upplevelserik miljö. Med förskola, skola samt mat- och klädesaffärer inpå knuten, blir livet lätt att leva och roligt för hela familjen.

Husen är placerade så att alla har samma goda förutsättningar när det gäller ljusinsläpp och skapar tillsammans med omgivande byggnader och parkens grönska ett trivsamt bostadsområde.

Radhusen har en hög standard när du flyttar in och samtliga hus kommer att ha uteplatser på baksidan med en härlig terrassyta. Här kan man koppla av och fånga solen, eller bara vila benen och njuta av barnens lek.

Upplev känslan av hur det är att bo i ett nybyggt hus utan tidskrävande renoveringar eller kostsamma överraskningar. Det är bara att luta sig tillbaka och istället koncentrera sig på allt lustfyllt, som familj och fritidsintressen.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

Patrick Magiera

Telefon: +46733589904
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

Telefon: 042-36 22 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips