Nybyggnadsprojekt
Brf Karlstad-Stockfallet 3

Karlstads kommun

Norra Stockfallet/Edsgatan växer med stormsteg och här ska nu Trivselhus bygga åtta parhus fördelat i 16 bostadsrätter. Husen uppförs i två plan med egen trädgård och altan. Entréplan erbjuder öppen planlösning med fullutrustat kök i vinkel, ljust vardagsrum med utgång till altan och trädgård. Vidare har nedre plan entré med anslutande klädvård och duschrum med kakel och klinkers. Övre plan har tre rogivande sovrum och möjlighet till ytterligare ett sovrum genom tillval, förvaring i klädkammare och badrum med kakel och klinkers. Till varje bostadsrätt hör även ett fristående förråd och egen parkeringsplats.

Preliminärt tillträde kvartal fyra 2022.

Detta är den andra etappen av parhus som Trivselhus uppför på Norra Stockfallet. Den första etappen parhus (slutsålt i juli) är under byggnation just nu.

Testa gärna och klicka runt bland tillvalen under nedanstående länk:
https://www.trivselhus.se/minbostad/#/byggonline/j34qx95/Stockfale/build
OBS! Tryck inte på spara när du är klar.

Norra Stockfallet/Edsgatan är ett snabbt växande område med lugnt och naturnära läge, där bostadsrätter blandas med nyproducerade villor. Här bor du med närhet till sjön Alstern med bad- och fiskemöjligheter och skogen finns runt knuten, samtidigt som det finns goda kommunikationer via stadsbuss till centrala Karlstad. Här går även Klarälvsbanan förbi som sträcker sig genom den anrika, värmländska, landsbygden. Förskola planeras att byggas på området och en ny skola för årskurs 1-6 är planlagd på Stockfallet som ligger alldeles i närheten.

Kontakta mäklare för mer info.

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Karlstad

10 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Karlstad

Alma Röding

Telefon: 0730884083
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Karlstad

Telefon: 054-100315
E-post: [email protected]

Guider & Tips