Nybyggnadsprojekt
Brf Kavalleristen Rissne Gård

Stockholm, Sundbybergs kommun

Äntligen är det säljstart för detta efterlängtade radhus-projekt i Brf Kavalleristen!

Här erbjuds ni chansen att bli de första som flyttar in i dessa moderna och bekväma radhus, som möter alla de förväntningar och önskemål som man har på ett modernt boende.

Utöver utmärkt boendestandard kommer knappast omgivningen göra er besvikna.

I närmsta anslutning erbjuder innergården ett nära alternativ för att låta barnen springa ut och leka med full uppsyn, utan att störas av biltrafik.
Ett stenkast bort finns en stor idrottsplats med fotbollsplaner, lekplatser, skolor och utomhusgym.

Beläget i ett eget område där barnfamiljer och äldre par trivs bland grönskande skogspartier och samtidigt bekvämt gångavstånd till tunnelbanan som tar er in till city på en kvart.
Läget tilltalar de flesta då man på Idrottsgränd/Rissneleden kan smita undan som i en egen radhus-oas, samtidigt som man har Sundbybergs fantastiska utbud inom nära räckhåll.
Det är ingen slump att Sundbyberg år efter år hamnar högst på rankingen över Sveriges mest välmående kommuner, med dess många skolor, parker, sjöpromenader, restauranger, kaféer, butiker och allmän kommunikation i allra högsta klass.

Inom ett par år (2022-2023) kommer tvärbanan att byggas ut från Alvik, via Bromma flyplats, Rissne Centrum och hela vägen till Kista. Perfekt för pendlaren.

Rissne centrum går även generellt en mycket ljus framtid till mötes, då fastighetsbolaget Balder kommer genomföra en omfattande renovering som förväntas öka områdets populäritet ytterligare.

Planerad inflytt januari 2023.

Varmt välkomna med er intresseanmälan!

13 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Alexander Langer

Telefon: 0707-82 82 12
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Telefon: 08-82 12 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips