Nybyggnadsprojekt
Brf Koltrasten Karlstad

Karlstad, Karlstads kommun

På Färjestad i Karlstad byggs nu 37 nya lägenheter, i ett attraktivt läge nära Klarälven och Karlstads centrum. Storlekarna varierar mellan 2–3(4) ROK, med priser från 1 395 000 kronor upp till 2 995 000 kronor. Ett antal av lägenheterna om 3 Rok har möjlighet via tillval att tillföra ytterligare ett rum och blir således 4 Rok.

Lägenheterna i Brf Koltrasten fördelas på två huskroppar, som blir fem respektive tre våningar höga, med indragen takvåning. I båda fastigheterna finns hiss. Samtliga lägenheter har endera uteplats, balkong eller takterrass.

Föreningen kommer att inneha totalt 25 st parkeringsplatser. 20 parkeringsplatser på gården samt 5 st carport.

På populära Färjestad bor du i direkt närhet till grönområden och vatten. Kvarteren är lugna och stadsnära, med en levande blandning av lägenhetshus och villor.

Bakom satsningen står Färjestadsbostäder AB och Prepart Projekt som ansvarar för projektet och har lång erfarenhet av projektutveckling. Arkitekt för nybyggnationen är Södergruppen.

Information och planlösningar för respektive lägenhet finns att tillgå under respektive bostad nedan. Försäljningen startar i januari 2020.

Projektet har även en hemsida där information även finns att tillgå: https://brfkoltrastenkarlstad.se
Där hittar ni även lägenhetsväljare där ni enkelt kan få en blick över fastigheterna och vilka lägenheter som är tillgängliga.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad

Oscar Carlson

Telefon: 070-775 21 09
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad

Telefon: 054-775 16 55
E-post: [email protected]

Guider & Tips