Nybyggnadsprojekt
BRF Korintkakan

Stockholm, Stockholms kommun

Nu har vi äran att presentera en försmak av detta fantastiska projekt som ska bygga högklassiga br-radhus i barnvänliga Sköndal. Gör en intresseanmälan via denna sida eller direkt via https://brfkorintkakan.se/ så kommer du få all information inför säljstarten före alla andra!

Säljstart är planerad till Q3 2021 och tillträdet är beräknat till Q2-Q3 2022.

De nya radhusen ligger i en lummig parkmiljö i Sköndal. Här bor du i stora, ljusa och exklusiva radhus i tre plan med upp till 6 rum och kök med en hög standard av materialval. I en bostadsrättsförening med mycket stabil ekonomi, har du nära till kommunikationer, barnomsorg, idrottsaktiviteter, skolor och Sköndals levande centrum.

Det första man slås av när man kliver in är rymden och friheten: den långa sikten genom radhusen och den härliga takhöjden, hela 2,80 på entréplanet. Man leds in i ett stort allrum där kök, matplats och soffgrupp kan samsas ledigt (och en kamin om så önskas). Från uteplatsen flödar ljuset in genom det vida glaspartiet från golv till tak. Gränsen mellan ute och inne suddas ut! Det är ett allrum för social samvaro, praktisk vardag och fest. Men också ett rum där naturen och lugnet får plats. Där utanför väntar en lummig parkmiljö med ekar.

Spiraltrappan leder uppåt till det effektiva mellanplanet med tre ljusa sovrum, bra med förvaring och badmöjlighet. Allt är riggat för en god natts sömn.

Man landar på översta planet i ett rymligt vardagsrum helt glasat mot en södervänd terrass. Här är det lätt att njuta och koppla av bland trädkronorna. En magisk känsla!

Det översta planet kan dessutom bli drömsviten med dubbelrum, klädkammare och badrum.

Den höga takhöjden och en flexibel planlösning andas nyskapande. Det finns möjlighet att välja badrum på alla plan och upp till fyra sovrum. Allrummen är spatiösa. Det ena ligger i anslutning till köket på entréplanet, helt glasat mot uteplatsen, och det andra överst bland trädkronorna med vid den rymliga terrassen. Kamin finns även att välja bland tillvalen.

En modern blond färgsättning ger möjlighet att inreda och dekorera hemmet efter tycke och smak. I alla rum ligger en mattlackad vitpigmenterad ekparkett och de generösa fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus som bidrar till det luftiga intrycket. En vacker vit spiraltrappa med transparenta vita räcken förbinder våningsplanen.

Högkvalitativa exklusiva materialvalen har gjorts med stor omsorg för att erbjuda en sober och funktionell inredning med specialritade ljusa snickerier.

7 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede

Johan Sandberg

Telefon: 070-162 74 26
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede

Telefon: 08-410 69 800
E-post: [email protected]

Guider & Tips