Nybyggnadsprojekt
BRF Kungsvägen Apartments

Hemavan/Bierke, Storumans kommun

Just nu bygges tre stycken lägenhetshus innehållande totalt nio lägenheter med skiin/skiout läge på Kungsvägen/Marias väg i Hemavan med in flytt hösten 2020. Här bor du nära allt du kan tänkas behöva när du är på fjällsemester i Hemavan. Centrumliften når du via bästa skiin/skiout läget samt att restauranger och matbutik är inom gångavstånd från boendet. Alla lägenheter har stora uteplatser mellan 39-45 kvm i utmärkt söderläge. Dessa lägenheter kommer upplåtas som bostadsrätter.

Hemavan är norra Sveriges största skidort och erbjuder enastående skidåkning för både familjer och kompisgäng i fantastisk fjällmiljö. Det finns ett stort antal välpreparerade pister, snowpark, skicross-arena, barnområden och underbar offpist. För de allra minsta finns tre barnområden där bästis Lenny Lämmel hänger.
Sommartid är det fjällvandring längs världsberömda Kungsleden, svampplockning och fjällens natur som lockar de flesta besökarna. Oavsett varifrån du kommer är Hemavan unikt då man som enda skidort i Sverige kan erbjuda flygplats mitt i byn, endast några minuters promenad till skidbackar och boende.

Första varianten är en trevlig bostadsrätt med 4 rum och kök fördelat på 59 kvm. Lägenheten har trevliga material val med ljusa ytskikt samt ekparkett i alla rum förutom hallen, badrum och bastun där det är kakel och klinker från Höganäs. Köket är påkostat från Elctrolux Home Sentens samt att vitvaror är komplett enligt ritning. Badrummet är rymligt och har en trevlig bastu i direkt anslutning.

Andra varianten är en stor och härlig bostadsrätt med 5 rum och kök fördelat på 122 kvm. Även denna lägenhetstyp har utmärkta material val med ljusa ytskikt samt ekparkett i alla rum förutom hallen, badrum och bastu. Köket är påkostat från Elctrolux Home Sentens och har en härlig köksö ut mot dom stora fönsterpartierna. Bostadsrätten har två fullstora badrum med dusch samt 4 sovrum med bra förvaring.

4 rum och kök, 59 kvm.
5 rum och kök 122 kvm.

2.450 000- 4 990 000 kr.

Missa inte denna möjlighet att köpa en nyproducerad lägenhet med absolut bästa läget i Hemavan.

Läs mer om projektet hos Winter Fastighetsförmedling

7 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Winter Fastighetsförmedling

Emma Bodén

Telefon: 070-2223866
E-post: [email protected]

Winter Fastighetsförmedling

Telefon: 0910-18700
E-post: [email protected]

Guider & Tips