Nybyggnadsprojekt
Brf Kvarnen i Svedala

Svedala, Svedala kommun

Brf Kvarnen bestå av 14 bostäder om 105 kvm, fördelade i fyra radhuslängor. Klassiska fasader i rött slaget tegel med två olika fogfärger sm der ett levande och dynamiskt uttryck som passar den omgivande miljön.

På framsidan finns en plattbelagd yta med plats för liten trädgårdsgrupp och en låg häck gränsar av mot gatan. På baksidan får du en lättskött tomt med trätrall på uteplatsen. Alla bostäder har egen bilplats och gavelhusen har dessutom carport och plats för flera bilar.

Kvarteret Brf Kvarnen är OBOS Kärnhems femte etapp i Åkerbruket. Husen är ritade av Södergruppen arkitekter i Stockholm och stor vikt läggs vid såväl husens utformning som utemiljön, för att skapa en vacker helhet. De välplanerade bostäderna har en praktisk planlösning med sällskapsutrymmen i entréplan och flexibel planlösning med 3-4 sovrum på övervåningen samt möjlighet till ett extra allrum. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

Åkerbruket ligger i södra Svedala, mellan Aggarpsvägen och Södra Infarten, granne med det trevliga villaområdet Tegelbruket. I Åkerbruket planeras för totalt 240 nya bostäder i en blandad boendeform. Många har redan flyttat in och fler kvarter är under byggnation. Här bor du lugnt och tryggt med bokskogar och böljande fält runt knuten. Du hittar all service du behöver i Svedala centrum, en mysig stadskärna med små charmiga butiker, en större livsmedelsbutik, vårdcentral och bibliotek. I Svedala finns flera skolor, förskolor, idrottshallar, golfbanor och ett populärt fritidsbad. Intill våra kvarter, andra sidan Aggarpsvägen, ligger en helt nybyggd 4–9-skola, en sporthall och två fotbollsplaner. Ett familjevänligt läge som underlättar vardagen, helt enkelt.

Du kan också läsa mer om bostäderna på OBOS Kärnhems hemsida: https://www.oboskarnhem.se/objekt/brf-kvarnen/

Läs mer om projektet hos Våningen & Villan Nyproduktion

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Våningen & Villan Nyproduktion

Josefin Fagerholm

Telefon: +46739090882
E-post: [email protected]

Våningen & Villan Nyproduktion

Telefon: 040-981177
E-post: [email protected]

Guider & Tips