Nybyggnadsprojekt
Brf Lakholmen i Karlstad - Endast tre lägenheter kvar med möjlighet till snabb inflyttning!

Brf Lakholmen i Karlstad, Karlstad, Karlstads kommun

Endast tre lägenheter kvar med möjlighet till inflyttning i slutet av maj 2020! Nu pågår försäljningen av lägenheterna i Brf Lakholmen. Karlstad fortsätter att växa i södergående riktning. I etapp tre erbjuds lägenheter om 2-3 rum i storlek mellan 60 - 79 kvm. Samtliga lägenheter har stora och generösa balkonger med vattenutsikt.

I Tullholmsviken utvecklas en helt ny och spännande stadsdel med ett naturskönt Vänerläge. Och vilket läge sen! På ungefär 10 minuter kan du befinna dig mitt i stan eller mitt i naturen, beroende på vilket håll du vänder blicken åt. Men vi tror att du kommer trivas allra bäst här hemma i viken. När solen glittrar i vattnet, båtar guppar i vattnet och strandpromenaden fylls av både boende och besökare.

Kommunen planerar för kajatmosfär och promenadstråk längs vattnet. En ny cykelväg längs hela Packhusgatan och två nya busshållplatser planeras det för - allt för att du som bor här ska kunna välja ett alternativ till bilen.

I vår lägenhetssväljare kan du titta närmare på bostäderna i Brf Lakholmen. Här kan du se lägenheternas placering i husen och i solstudien kan du se solläget för respektive bostad. Du kan även få ett smakprov på tre av hemmen och följa med på 360-graders rundvandring. Följ länken för att komma till lägenhetsväljaren: https://bricks.wec360.se/blocks/embed/tullholmsvikenlakholmen/fc5c2eb2-7507-47fe-a8d1-b2ad465c4bbf

Varmt välkommen hem till kajen!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Patrik Liikamaa

Telefon: +46703879707
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Telefon: 054-21 10 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips