Nybyggnadsprojekt
Brf Lakholmen i Karlstad - Etapp 3 - Vid Karlstads skönaste kajläge, Tullholmsviken!

Brf Lakholmen i Karlstad, Karlstad, Karlstads kommun

Nu pågår försäljningen av lägenheterna i Brf Lakholmen. Karlstad fortsätter att växa i södergående riktning. I etapp tre erbjuds lägenheter om 2-4 rum i storlek mellan 60 - 102 kvm. Många av lägenheterna har en mycket trevligt utsikt mot Vänerns inlopp. Samtliga lägenheter har stora och generösa balkonger med vattenutsikt.

I Tullholmsviken utvecklas en helt ny och spännande stadsdel med ett naturskönt Vänerläge. Och vilket läge sen! På ungefär 10 minuter kan du befinna dig mitt i stan eller mitt i naturen, beroende på vilket håll du vänder blicken åt. Men vi tror att du kommer trivas allra bäst här hemma i viken. När solen glittrar i vattnet, båtar guppar i vattnet och strandpromenaden fylls av både boende och besökare.

Kommunen planerar för kajatmosfär och promenadstråk längs vattnet. En ny cykelväg längs hela Packhusgatan och två nya busshållplatser planeras det för - allt för att du som bor här ska kunna välja ett alternativ till bilen.

I vår lägenhetssväljare kan du titta närmare på bostäderna i Brf Lakholmen. Här kan du se lägenheternas placering i husen och i solstudien kan du se solläget för respektive bostad. Du kan även få ett smakprov på tre av hemmen och följa med på 360-graders rundvandring. Följ länken för att komma till lägenhetsväljaren: https://bricks.wec360.se/blocks/embed/tullholmsvikenlakholmen/fc5c2eb2-7507-47fe-a8d1-b2ad465c4bbf

Varmt välkommen hem till kajen!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

23 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Patrik Liikamaa

Telefon: +46703879707
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Telefon: 054-21 10 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips