Nybyggnadsprojekt
Brf Lenninge Herrgård

Bollnäs kommun

På ett mycket eftertraktat läge i Lenninge byggs nu vackra sekelskifteslägenheter. BMO Fastigheter AB har påbörjat byggnationen av 10 bostadsrättslägenheter i Brf Lenninge Herrgård. De vackra omgivningarna med sjö och natur i kombination med närheten till city har gjort området till ett attraktivt bostadsområde. I herrgården kommer sex lägenheter att skapas och i annexet och tidigare receptionshuset kommer ytterligare fyra lägenheter, två i vardera hus att produceras. Alla lägenheter kommer att ha balkong eller uteplats. Det blir ett fantastiskt fint boende där det attraktiva, sjönära läget är tongivande! Här finns lägenheter i varierande storlekar – från exklusiv och rymlig femrummare till effektiv enrummare. Övre plan erbjuder fantastiska takvåningar i två plan. Bostäderna inreds med fina materialval såsom Ballingslöv kök med rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin. Stora fönster vackra detaljer och ljust fint golv. Helkaklade badrum utrustade med tvättmaskin och torktumlare samt med golvvärme. Juridisk person accepteras som köpare.

Projektets geografiska läge:
Projektet är beläget på ett underbart lantligt och sjönära läge i Lenninge. Här har ni stora gräsytor, fina grönområden och badplats i avkopplande miljöer. Bollnäs centrum ligger ca 5 min bort med bil. På vinterhalvåret finns Bollebacken och Järvsö en kort biltur bort för den som vill ha skidåkning. Busshållplats finns en kort promenad bort och i centrala Bollnäs finns möjligheter till tåganslutning.

Arbetet med att förädla Lenninge Herrgård pågår för fullt. I och med Brf Lenninge Herrgård blåser vi nytt liv i området och vågar utlova en av stadens mest spektakulära bostadsrättsmiljöer. Med varsamhet och vördnad mejslar vi ut denna stillsamma oas med närhet till centrum. Ett område att trivas i för den som vill njuta av ett nyproducerat boende.

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Söderhamn

Louice Frank

Telefon: 070-317 56 99
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Söderhamn

Telefon: 0270-42 65 70
E-post: [email protected]

Guider & Tips