Nybyggnadsprojekt
Brf Lignum

Knivsta, Knivsta kommun

Bara 5 hus kvar! Byggstart i år. Välkommen till det nya kvarteret, Ängby Kulle, i centrala Ängby och bostadsrättsföreningen Lignum i Centrala Ängby där TB-GRUPPEN Bostad AB skapar tio välplanerade och exklusiva stadsradhus i två plan. Husen som säljs i bostadsrättsform omfattar 115 kvm med 5 rum och kök ligger mycket centralt med endast några minuters promenad till Knivstas service och tågstation.

Brf Lignum erbjuder som standard exklusiva materialval i harmoniserande trendig färgsättning där både interiören och exteriören följer samma röda tråd. Här får ni ett genomtänkt boende med praktiska detaljer som förenklar vardagen, exempelvis egen parkering några steg från huset. Varje radhus har två uteplatser, en mindre stenlagd vid entrén med insynsskyddande spaljé och en större med trall på den skyddade trädgårdssidan. Här finns planteringsyta mot naturmark och vissa hus har gräsyta i varierande storlek.

Materialvalen är genomgående av hög kvalitet i behaglig rogivande grå färgskala med fönsterbänkar i Cararramarmor och 3-stavig ekparkett. Både köks- och badrumsinredning kommer från Vedum med maskinpark från Siemens samt klinker och kakel från Centro och KakelDax. Ett enkelt val för dig som önskar ett smakfullt och tidsenligt boende!

I Knivsta har du fördelen att ha nära till det mesta. Några minuter bort finner ni badet vid Valloxen samtidigt som ni bara några timmar bort når strandlivet vid Spaniens kust. Ypperliga kommunikationer är en av många fördelar med Knivsta. Det går snabbt att ta sig med bil och tåg när både SJ och SL stannar här.

Visste du, att du har möjlighet att få upp till 5 års helt amorteringsfritt bostadslån när du köper en bostad i vår nyproduktion?

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta

Andreas Waldestrand

Telefon: 0705-30 11 33
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta

Telefon: 018-17 07 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips