Nybyggnadsprojekt
Brf Lindholmsvarvet - Nyproduktion Lindholmen - Inflyttningsklara boenden vid älven!

Brf Lindholmsvarvet, Göteborg, Göteborgs kommun

Varmt välkommen till Brf Lindholmsvarvet som är andra etappen ut i Lindholmshamnen!

Föreningen består av 129 st inflyttningsklara bostadsrätter och ligger nere vid älven. Storlekarna varierar mellan 1-5 rum och kök och omfattas av 21-126 kvm. Priserna varierar mellan 1 875 000-8 550 000 kr.

Intill ett av landets mest innovativa centrum, ett stenkast från vattnet, bygger PEAB ett nytt kvarter med olika bostäder. I tre lamellhus ryms lägenheter om 1-5 rok och entresollägenheter med högt i tak. På en annan del av gården bygger vi ett ytterligare hus med en stor, exklusiv lägenhet per våningsplan. Oavsett vilken typ av bostad du är intresserad av kan du njuta av ett extra vardagsrum, det gemensamma orangeriet. De nya husen får ljusa, mönstrade fasader som påminner om bohusgranit med glimrande kvarts. Men det som är mest karaktäristiskt är fasaderna mot gården som har en lutning på 5°. Detta gör att gården öppnas upp, men framförallt att lägenheterna får generöst ljusinsläpp och spännande vinklar. Som en ytterligare markering att detta inte är vilket bostadshus som helst, möts du av en gemensam lounge i entréplan. Här kan du slå dig ner i väntan på nästa färja, möta dina grannar eller bara koppla av efter en promenad längs kajen.

Fullt av hållbara funktioner
Brf Lindholmsvarvet är ett projekt i yttersta framkant, inte bara vad gäller arkitektur och material. Husen är fulla av lösningar som skonar miljö och plånbok. På taken ligger sedumtak som renar och fördröjer regnvatten. Här finns även solceller som gör att föreningen kan få lägre driftskostnader. Husen byggs enligt riktlinjerna för Svanen.

Närhet till allt
Läget för Lindholmshamnen kunde knappast vara bättre. Direkt öster om Lindholmen ligger Lundbystrand där det finns träningscenter, sporthallar och restauranger. Granne med området hittas även Lindholmen Science Park med som med sina 20 000 arbetstillfällen är ett världsledande centrum för forskning och utveckling. Ni får heller inte missa Lindholmen Street Food Market som bjuder på läckerheter. På Lindholmen finns även campus Lindholmen samt flera gymnasieskolor. Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på endast 6 minuter och dessutom Älvsnabben för den som föredrar att ta båten till innerstan.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du kan flytta direkt in. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. I närheten finns flera bilpooler och föreningen har dessutom garage för dig med egen bil.

Ingen budgivning!
Bostäderna säljs till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger.
Dessutom ingår försäkring mot dubbel boendekostnad så du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Eriksberg

Lina Gustafsson

Telefon: +46733238251
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Eriksberg

Telefon: 031-761 60 70
E-post: [email protected]

Guider & Tips