Nybyggnadsprojekt
Brf Nadir

Stockholm, Haninge kommun

* SÄLJSUCCÉ - JUST NU ÄR 21 LÄGENHETER AV 42 SÅLDA - HÄLFTEN 50% * Först-till-kvarn principen gäller - Passa På - Fasta Priser utan budgivning.

GÅ IN HÄR FÖR ATT GÖRA DIN INTRESSEANMÄLAN: https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/vega/nadir/

Nu har vi släppt vår tredje etapp efter dem två första etappernas stora säljsuccér med nya bostadsrättslägenheter, som byggs i populära Vega, längs med Gaffelseglet i den växande stadsdelen Vega, bara 20 min från Stockholms innerstad.

Nu bygger vi vidare längs Gaffelseglet i populära Vega, Haninge den tredje etappen med nya bostadsrättslägenheter, Brf Nadir. 42 st ljusa och moderna lägenheter i storlekar om 1-3,5 rum och kök fördelade på 32-82 välplanerade kvadratmeter. Alla hem får stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, de flesta lägenheterna får dessutom stora balkonger eller uteplatser med plats att umgås.

Hemmen har öppna sociala ytor där det är trivsamt att umgås. De större lägenheterna får både badrum och separat wc, vilket är praktiskt när du får gäster på besök. Alla hem får dessutom bra förvaringsmöjligheter, vissa klädkammare har fönster och är så stora att du kan använda det som ett extra sovrum, arbetsplats, spelhörna eller walk-in-closet. Rum att möblera så att det passar dig.

Inredningen är utvald för att spegla vår samtid och vi har lagt stor fokus på hållbarhet, både gällande materialens kvalitet och att uttrycket håller över tid. Den är stilren med monokrom, tillbakalutad design där du själv får utrymme att addera personliga detaljer för att sätta din egen prägel på ditt nya hem. Köken har vitt kakel i halvstensförband, ljusgrå bänkskiva och släta vita luckor från Ballingslöv. Kaklet återkommer i badrummet i kombination med ett ljusgrått golv. Lägenheten har genomgående ljuspigmenterad ekparkett.

I Nadir bor du nära allt du behöver för en enklare vardag. Pendeltågsstationen runt husknuten, gångavstånd till nya gymmet och matbutiken, som öppnar under 2021. Planerad inflyttning sommaren 2022.

Läs mer här: https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/vega/nadir/

Välkommen till Brf Nadir!

21 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HusmanHagberg Haninge

Mats Lundberg

Telefon: 08-777 32 29
E-post: [email protected]

HusmanHagberg Haninge

Telefon: 08-777 32 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips