Nybyggnadsprojekt
Falsterbo - Brf Norregård

Falsterbo, Skanör Med Falsterbo, Vellinge kommun

Nu skapas 19 bostadsrätter i de två kringbyggda längorna som tillsammans utgör Norregård, just invid Gröna torg i centrala Falsterbo. Med såväl varsam som bestämd hand, förädlas de anrika längorna till vackra våningar, där byggnadernas unika formspråk behålls och lyfts fram i en finstämd balans med funktionalitet och modernitet. Uteplatser, orangerier och balkonger öppnar upp lägenheterna på ett påtagligt sätt och även om alla lägenheterna kommer att vara unika i sitt slag, finns ändå en arkitektonisk röd tråd som står garant för den gemensamma upplevelsen av genuint trivsamma boendemiljöer. Närmiljön designas efter livsnjutarens livssyn med uppvärmd utomhuspool, bastu, vinkällare och annat som sätter värde på tillvaron, och denna grundtanke kommer att bli själva signumet för denna Näsets lilla pärla.

En gästlägenhet skapas för att underlätta besök från släkt och vänner. I samband med projektet byggs Gröna torg om i samarbete med Vellinge kommun, för att gynna närmiljön och även skapa fler parkeringsplatser.

Inramningen med Falsterbohus slottsruin, kaptensgårdar, 1300-talskyrkan och Sveriges äldsta fyrplats gör att detta är en plats man ogärna lämnar när man väl har fått smak på den. De prisbelönta, kritvita stränderna omfamnar hela udden och golfbanor av hög klass, liksom närservice i form av matbutik och restauranger finns runt knuten.

Båda huskropparna kommer att genomgå en mycket omfattande renovering. Interiören kommer präglas av kvalitativa ytskikt som går hand i hand med de idag dominerande inslagen av kalksten, koppar och glas. Golven blir en vitlaserad enstavsparkett i ek och entréerna förses med ett kalkstensparti innanför ytterdörrarna. Badrummen utformas med sobert sandfärgade golv och väggar i sten, och de platsbyggda och specialanpassade köksinredningarna från Skellefteå Snickericentral gagnar för kvalitet och utseende i köket. Alla lägenheter har självklart sin egen tvättutrustning. Entreprenören kommer att ta fram ett specialanpassat tillvalsprogram och efter att du tecknat dig för en lägenhet kommer du att bli kontaktad av deras tillvalshanterare som hjälper dig med de material och detaljer du vill välja för att göra din bostad till din egen.

I källarplanet finns både herr- och dambastu samt omklädningsrum. En stor festlokal med pentry och en tempererad vinkällare med egna fack erbjuds de boende. Här finns också lägenhetsförråden. Källaren är tillgänglig via hiss.

Prestigeprojektet på Skånes alldeles egna Riviera beräknas ha inflyttning under februari 2022.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Höllviken

Ola Marklund

Telefon: 0739-87 70 06
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Höllviken

Telefon: 040-45 63 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips