Nybyggnadsprojekt
Brf Odun

Uppsala kommun

Välkommen till Brf Odun! Med ett utmärkt läge i Lindbacken c:a 200 meter från Ica byggs nu radhus i sten i två våningar. Bostäderna får en boarea om c:a 127 kvm, med tre sovrum och ett tv-rum/alternativt ett 4:e sovrum på övre plan. Golvvärme för optimal komfort i båda plan. Med c:a 100 meter till områdets Ica butik och busshållplats, erbjuder dessa trevliga ytsmarta radhus med närhet till det mesta ett lyxigt och praktiskt boende. Invändigt präglas bostäderna av design med smakfullt eleganta och genomtänkta materialval. Radhusen levereras med riktigt bra maskinell utrustning av hög kvalitet och golvvärme för optimal komfort. Stora fönsterpartier samt kök av hög standard. Här har man velat skapa ljus och socialt inbjudande men samtidigt mycket ytsmarta kvadratmeter. Bostäderna erbjuder en optimal planlösning med 3 sovrum samt tv-rum på övre plan som lätt går att göra om till ytterligare 1 sovrum. Bostädernas baksidor ligger i sydväst vilket ger fin eftermiddagssol och de angränsar mot naturmark. Bostäderna uppförs av SH Bygg, ett av Uppsalas mest anrika byggföretag. Skyltar med hus nr sitter i området.

Inflytt beräknas bli 1:a kvartalet, 2023.

24 stycken radhus.
Pris från 3 895 000 kronor.

OM LINDBACKEN
Lindbacken är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en Ica butik. Här har man skapat ett område med en unik karaktär och atmosfär. Man har skapat ett område som är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Stor möda har lagts på att skapa en miljö med skola och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen. Förskolorna och skolan är planlagda i anslutning till områdets parker.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Åk gärna på semester, till utlandet eller i Sverige och upplev nya miljöer. Hälsa på hos släktingar eller träffas hos vänner för en trevlig kväll. Vad du än hittar på som omväxling kommer du ändå till sist att längta hem, hem till ditt alldeles egna radhus i Lindbacken.

Varmt välkommen att kontakta Marcus för mer information om bostäderna!

Riksmäklaren - Mäklaren genom livet

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Riksmäklaren

Marcus Topel

Telefon: 070-745 52 00
E-post: [email protected]

Riksmäklaren

Telefon: 018-13 98 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips