Nybyggnadsprojekt
BRF Örbygläntan

Stockholm, Stockholms kommun

Nästa informationsmöte är onsdag 30/9 kl 17.30-18.30 på vårt kontor i Högdalen Centrum, adress Rangstaplan 5.
Anmälan krävs till detta informationsmöte. Anmälan görs via e-post eller telefon till ansvarig mäklare.

De unika arkitektritade radhusen har generös rymd och fina sällskapsytor i nära kontakt med utemiljön och Örbystråket. Husens fasader i mörk slamfärg inordnar sig i naturen och anknyter till svensk byggnadstradition. Röda accenter ger ett uttryck som är både sobert och modernt. Mjuka häckplanteringar ramar in byggnaderna och det gemensamma inre gaturummet. Till varje hem hör en generös uteplats för mat och umgänge under soliga dagar och ljumna kvällar. Därtill har bostäderna även tillgång till utvändigt kallförråd och egen parkeringsplats med eluttag.

Surfa in på bygg- och fastighetskoncernens projektsida här för att ta del av mer material och fullständig info:
http://brforbyglantan.husab.se/

Våra nya bostäder är av genomgående hög kvalitet med materialval och tekniska lösningar som höjer standarden över vanlig byggproduktion. Husens beräknade energiprestanda är exempelvis upp till 50% över rådande krav vid nybyggnad. Uppvärmning sker med frånluftsvärmepump med energiklass A+++ via vattenburen golvvärme på alla plan. Bostäderna är fiberanslutna med möjlighet till ip-telefoni, tv och bredband.

Materialvalen har gjorts med stor omsorg för att erbjuda en kvalitativ och funktionell inredning. Som komplement till radhusens utvalda inredning ges också tillvalsmöjligheter för t.ex. kakel, klinker och bänkskiva vilket sätter egen prägel på bostaden.

Den genomtänkta planlösningen och en modern blond färgsättning ger möjlighet att inreda och dekorera hemmet efter tycke och smak. I alla rum ligger en mattlackad vitpigmenterad ekparkett och de generösa fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus som bidrar till det luftiga intrycket. Den vackra trappan som förbinder våningsplanen i husen har trappsteg i vitpigmenterad ek och vita räcken.

Bostäderna disponeras över tre plan. Samtliga tre plan är komplett färdigställda för boendestandard. Se bifogad rumsbeskrivning.

Bostädernas kök är utrustade med integrerade vitvaror av hög kvalitet. Ugn och mikrovågsugn i arbetshöjd i eget högskåp. Köken är inredda med släta vita skåpluckor med bänkskiva och stänkskydd av kompositmaterial i utförande likt grå Borghamnskalksten. Bänkskivan har underlimmad diskho. Leverantör av kök är HTH och tillval är möjliga.

Samtliga badrum är helkaklade med vattenburen golvvärme under klinkers. Dusch med glasvägg ingår på bottenvåningen. På övervåningen kan badkar väljas istället för duschväggar. Handdukstork finns på båda planen. Förinstallerad tvättmaskin och torktumlare av hög kvalitet samt arbetsbänk för textilvård finns på övervåningen. Separata tillval för badrum är möjliga.

Bostäderna i detta projekt säljs med först till kvarn principen. För att anmäla sitt intresse till detta projekt ber vi alla spekulanter att maila ansvarig mäklare. Ange vilket objekt ni är intresserade av och ställ eventuella frågor direkt till ansvarig mäklare. Mailadress och telefonnummer till ansvarig mäklare Johan Sandberg finns i denna annons allternativt via projektsidan http://brforbyglantan.husab.se/

• BO I NATUREN NÄRA TUNNELBANA, BUSS OCH PENDELTÅG.
• 136 KVM STORA RADHUS I ÖRBY
• RISKSÄKRAD BOSTADSRÄTTSFÖRENING
• FÖRSTA INFLYTT APRIL 2021

SÄLJPROCESSEN
Processen börjar med att vi skriver bindande förhandsavtal med intressenterna som förs

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede

9 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede

Samandar Svantesson

Telefon: 070-574 01 77
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede

Telefon: 08-410 69 800
E-post: [email protected]

Guider & Tips