Nybyggnadsprojekt
Brf Östra Sala Backe Etapp 2

Uppsala, Uppsala kommun

Stadsradhusen disponeras i två plan med generös takhöjd, egen takterrass och växthus på taket samt uteplats och förråd på baksidan. Boarea om ca 137-139 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Plats för en bil på framsidan.

Bostäderna har genomgående bra standard, här finns bland annat Sentenskök med vitvaror från Electrolux, fönsterbänkar i Carreramarmor och lackmattad ekparkett. Varje radhus har en frånluftsvärmepump (Nibe F730) som ger vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer uppe. Badrummet på övre plan har golvvärme (el). Takhöjden är väl tilltagen, hela ca 3 m på entréplan och ca 2,5 m på övre plan.

Östra Salabacke ligger med bekvämt avstånd till centrala Uppsala. Härifrån når du snabbt Gränbystadens breda utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen. Det är gång- och cykelavstånd till stadskärnan och flera lokalbusslinjer trafikerar området. E4:an nås på några minuter med bil. Från Uppsala Centralstation når du Stockholm Centralstation på ca 30-38 minuter med tåg. I Östra Salabacke planeras för drygt 2000 bostäder i en blandad stadsbebyggelse med gröna gårdar och varierande arkitektur.

Inflyttning planerad att ske senast kvartal 1, 2022.

Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare Michael Melin, 0707-678323 alt. e-post: [email protected]

Läs gärna mer om området på: http://ostrasalabacke.uppsala.se/.

OBS! Bilderna är illustrationer - ändringar, tillval och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Säljaren förbehåller sig rätten till prisjusteringar.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Michael Melin

Telefon: 0707-67 83 23
E-post: [email protected]

Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Telefon: 018-55 55 55
E-post: [email protected]

Guider & Tips