Nybyggnadsprojekt
BRF Parhusen i Fanna mosse

Enköpings kommun

BRF Parhusen i Fanna mosse består av 7 parhus i två plan om 109 kvm fördelat på 14 bostadsrättslägenheter.

Parhusen ligger trivsamt beläget i ett nybyggt kvarter beståendes av fristående villor och har närhet till såväl natursköna strövområdet som till golfbana, fotbollsplaner och med nära avstånd till resecentrum med goda buss- och tågförbindelser.

Parhusen kommer smälta in i intilliggande villabebyggelse och ha egna trädgårdar med anlagd gräsmatta och altan. Alla bostäder, har egna förråd och uppfarter med plats för två bilar.

Husen disponeras över ett entréplan med kök från Epoq, där man själv kan vara med och anpassa materialval efter eget tycke och smak. Vidare når man det stora vardagsrummet i vinkel (med möjlighet till extra sovrum) med utgång till altan och trädgård. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det övre planet fördelas över 3-4 sovrum, allrum och helkaklat badrum. Samtliga sovrum har förvaring i garderober.

Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, cafeér och restauranger med även närhet till natur med promenadstråk och natur. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare väl anlagda badplatser och båthamnar.

Kommunen har mycket goda kommunikationsförbindelser för den bilburne med anslutning till bla E18, riksväg 55 och 70. Kollektivtrafik erbjuder fjärrtåg där man bland annat når Sundbyberg (31 min) T-centralen (39 min) och Västerås (15 min). Med buss når man snabbt Uppsala på 48 minuter.

Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, amerikansk fotboll, golf, hockey till padel, orientering och friidrott för att bara nämna några.

Beräknad inflytt kommer att ske fjärde kvartalet 2021.

För mer info om kontakta Oskar Berge eller Magnus Wiebe.

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HusmanHagberg Enköping

Oskar Berge

Telefon: 0700131033
E-post: [email protected]

HusmanHagberg Enköping

Telefon: 072-2275719
E-post: [email protected]

Guider & Tips